İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Danıştay'ın 'Basın Kartı Yönetmeliği' kararına tepki!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Danıştay’ın iptal ettiği Basın Kartı yönetmeliğiyle ilgili çarpıcı açıklamada bulundu. "Daha iyisini yapmak için derhal çalışmaya başladık." diyen Altun, "Terör seviciler boşuna sevinmesinler" dedi. Altun, "Bir an düşünün. Herhangi bir Batı ülkesinde mütemadiyen DEAŞ propagandası yapan bir kişiye 'basın kartı' verilir mi? 'Ama ben gazeteciyim' diye yırtınsa sonuç alabilir mi? Hayır! Ama bize gelince, devletin PKK veya FETÖ propagandası yapanları 'gazeteci' olarak tanıması isteniyor! Buna itiraz ediyoruz. Bu kirli zihniyeti reddediyoruz" ifadeleriyle karara tepki gösterdi.

Giriş Tarihi 01 Nisan 2021, 22:48 Güncelleme 02 Nisan 2021, 00:01
İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Danıştay’ın ’Basın Kartı Yönetmeliği’ kararına tepki!

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Danıştay'ın iptal ettiği Basın Kartı yönetmeliğiyle ilgili çarpıcı açıklamada bulundu.

Altun, "görevde oldukları müddetçe 'gazetecilik' adı altında 'terörizm propagandası' yapanlarla mücadele edeceklerini belirtti.

"TERÖR SEVİCİLER BOŞUNA SEVİNMESİNLER!"
Altun Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
Basın Kartı yönetmenliğimizin bazı maddeleri Danıştay tarafından iptal edilmiş. Daha iyisini yapmak için derhal çalışmaya başladık. Görevde olduğumuz müddetçe "gazetecilik" adı altında "terörizm propagandası" yapanlarla mücadele edeceğiz. Terör seviciler boşuna sevinmesinler!

"HERHANGİ BİR BATI ÜLKESİNDE DEAŞ PROPAGANDASI YAPAN BİR KİŞİYE "BASIN KARTI" VERİLİR Mİ?"
Bir an düşünün. Herhangi bir Batı ülkesinde mütemadiyen DEAŞ propagandası yapan bir kişiye "basın kartı" verilir mi? "Ama ben gazeteciyim" diye yırtınsa sonuç alabilir mi? HAYIR! Ama bize gelince, devletin PKK veya FETÖ propagandası yapanları "gazeteci" olarak tanıması isteniyor!

"BU KİRLİ ZİHNİYETİ REDDEDİYORUZ."
Buna itiraz ediyoruz. Bu kirli zihniyeti reddediyoruz. Terör örgütlerinin, onların hami ve işbirlikçilerinin oluşturmaya çalıştığı şiddet ortamına teslim olmuyoruz. Demokrasinin de, ifade ve basın özgürlüğünün de birinci düşmanı terör örgütleridir. Haklı mücadelemiz sürecek...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN