Koreli yazar Woosuck Lee skandal bir olaya imza attı: Sevgilisine günlerce edip o anları da kaydetti

Yazar Woosuck Lee, sevgilisi K.Y ile İstanbul Ümraniye'ye yerleşti. Eserini çaldığı iddiasıyla genç kıza günlerce işkence etti. O anları kameraya bile kaydetti. Ev sahibinin dikkati sayesinde olay fark edildi. Cani, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2021 Güncelleme 28 Mart 2021, 06:59
Koreli yazar Woosuck Lee skandal bir olaya imza attı: Sevgilisine günlerce edip o anları da kaydetti

İÇİNDEKİLER

Koreli yazar, sevgilisine günlerce işkence etti. Olayın adresi İstanbul Ümraniye'ydi. Güney Koreli Woosuck Lee (44) internet üzerinden tanıştığı 22 yaşındaki K.Y ile Türkiye'ye geldi. Ümraniye'ye yerleşti. İddiaya göre özel bir eserini çaldığı için genç kızı eve kapattı ve günlerce işkence etti.

Polise başvuran genç kızın ifadesi tüyler ürpertti! "Bana sürekli işkence etti. Cinsel istismarda bulundu. Vücudumu çamaşır mandallarıyla sıkıştırdı. 'Kore'ye gidersen ölürsün' dedi. 6 saat boyunca evin balkonuna kilitleyerek tuvalete bile gitmeme izin vermedi. Ayrıca fuhuş yapmaya zorladı. Ev sahibimiz İsmail'den yardım istedim" dedi.

Polis tarafından gözaltına alınan Woosuck Lee suçlamaları kabul etti. "Benim yazdığım bir eseri çaldı. Başkalarına kendisi yazmış gibi gösterdi. Ben de dövdüm. Pişmanım" dedi.

Olayla ilgili Güney Kore Konsolosluğu harekete geçti. Bir konsolosluk görevlisi, sorguyu bizzat dinledi. Şüpheli, 14 ayrı suçtan tutuklanarak cezaevine gönderildi.