4 metrelik duvar üstüne demir ve teller... İzmir'de kumar oynatan site yöneticileri gözaltına alındı

İzmir'deki lüks bir sitede önemli iş adamlarına kumar oynatan site yöneticileri gözaltına alındı. Jandarmanın siteye operasyonlarını engellemek için ise 4 metrelik duvar yapılarak, üstüne demir ve teller çekilerek, arkasına da köpekler yerleştirildiği ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2021 Güncelleme 23 Mart 2021, 07:01
4 metrelik duvar üstüne demir ve teller... İzmir’de kumar oynatan site yöneticileri gözaltına alındı

İÇİNDEKİLER

Urla ilçesinde ünlü işadamı, sanayici ve avukatların yaşadığı lüks sitede haftanın 3 günü geceden sabaha kadar kumar oynatıldığı ihbarı alındı.

Jandarmanın yaptığı operasyonla site yöneticileri Cihan G., Mehtap Y., Mustafa T., Önder Cider ve Yeşim ve Yeşim Y. Gözaltına alındı.

6 kişi 'kumar oynanması için yer sağlama' suçundan 3 yıl hapisle yargılanacak.

ÖZEL KÖPEK ALDILAR
İddianameye göre, Bademler Mahallesi'ndeki Hisar Evleri Sitesi'nin sosyal tesislerinin duvarlarına İngilizce kumar anlamına gelen "Gamble" yazılarak, iskambil kağıtları da resmedildi.

Kumar sitesinde, ruhsat olmamasına rağmen havuz başında alkollü içki satışı yapıldı. Jandarmanın siteye operasyonlarını engellemek için ise 4 metrelik duvar yapılarak, arkasına da köpekler yerleştirildi.

56 lüks villadan 30'unun sakinleri, kumar oynanmasından rahatsızlık duydukları için çeşitli dönemlerde siteden taşınırken, kumar oynamak isteyenlerin ise siteden ev aldıkları ortaya çıktı.