Gazi yakınını tehdit eden CHP'li Ekrem İmamoğlu'na sosyal medyadan tepki yağıyor! Binlerce 'beni bul' tweeti atıldı

Gara şehitlerinin acısı daha tazeyken 8 Mart bahanesiyle Pervin Buldan’la fidan diken CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Edirnekapı Şehitliği’nde düzenlenen Çanakkale Şehitleri’ni anma törenine katıldı. İmamoğlu’nu gören bir gazi yakını "Daha Gara şehitlerinin 40’ı çıkmadı. Burası Pervin Buldan ile ağaç diktiğin park değil" diyerek tepki gösterdi. İmamoğlu ise "Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun. Seni araştırır bulurum ben merak etme" diye yanıt verdi. İmamoğlu’nun skandal tehdidine sosyal medya ayağa kalktı. Vatandaşlar Twitter'da birleşerek '#benibul' etiketiyle binlerce tweet attı.

Giriş Tarihi 18 Mart 2021, 14:58 Güncelleme 18 Mart 2021, 15:06
Gazi yakınını tehdit eden CHP’li Ekrem İmamoğlu’na sosyal medyadan tepki yağıyor! Binlerce ’beni bul’ tweeti atıldı

İÇİNDEKİLER

Edirnekapı Şehitliği'ndeki Çanakkale Zaferi anma törenine katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yanına gelen bir gazi yakının "Daha Gara şehitlerinin 40'ı çıkmadı. Burası Pervin Buldan ile ağaç diktiğin park değil" sözlerine bir tehditle cevap vererek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun. Seni araştırır bulurum ben merak etme"

SOSYAL MEDYADA #BENİBUL ETİKETİNE BİNLERCE TWEET
Ekrem İmamoğlu'nun gazi yakınını 'seni bulurum ben merak etme' sözleriyle tehdit etmesi üzerine vatandaşlar Twitter'da #benibul etiketi açtı.

Binlerce tweetin atıldığı #benibul etiketiyle sosyal medya kullanıcıları İmamoğlu'nun vatandaşı tehdit ettiği anlara tepkisini gösterdi.

Twitter kullanıcılarının yanında birçok gazeteci, belediye başkanı gibi önemli meslek gruplarından isimler de İmamoğlu'na tepki tweeti attı.

İşte o tweetlerden bazıları: