SON DAKİKA: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun acı günü! Servet Soylu hayatını kaybetti

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca haberi şu sözlerle duyurdu: İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi’nin muhterem anneleri Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum.

Giriş Tarihi 13 Mart 2021, 11:06 Güncelleme 13 Mart 2021, 15:20
SON DAKİKA: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun acı günü! Servet Soylu hayatını kaybetti

İÇİNDEKİLER



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İstanbul'da hastanede tedavi gören annesi Servet Soylu vefat etti. Gelişmeyi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından duyurdu.

"SÜLEYMAN BEY KARDEŞİMİZE VE AİLESİNE SABIRLAR DİLİYORUM"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şunları yazdı: "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi'nin muhterem anneleri Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum"

KALP YETMEZLİĞİNDEN VEFAT ETTİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Kalp sağlığı sorunları nedeniyle bir süredir özel bir hastanede tedavi gören Servet Soylu, 75 yaşında hayatını kaybetti.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU
Servet Soylu'nun cenazesinin yarın Gaziosmanpaşa Merkez Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

SÜLEYMAN SOYLU HASTANEDE

Bakan Soylu, Bakırköy'deki hastaneye gelerek taziyeleri kabul etti, annesinin cenazesini aldı.

Bakan Soylu, öğle saatlerinde annesinin vefat ettiği hastaneye geldi. Oldukça üzgün olduğu görülen Soylu'yu burada büyük bir kalabalık karşılayarak taziye dileklerini iletti.

Soylu'yu karşılayan isimler arasında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da vardı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan'ın da aralarında çok sayıda kişi taziyelerini iletmek üzere hastaneye geldi.

Servet Soylu'nun cenazesi, Soylu ailesinin Bahçeşehir'deki evlerine götürülmek üzere hastaneden alındı. Bakan Soylu da cenaze aracına binerek, hastaneden ayrıldı.

Soylu'nun cenazesi, yarın öğle namazına müteakip Gaziosmanpaşa Merkez Camii'nde kılınacak namazın ardından, Eyüp Sultan Mezarlığı'nda defnedilecek.

BAKAN SOYLU'NUN ANNESİNİN VEFATI HEMŞERİLERİNİ ÜZDÜ
Bakan Soylu'nun memleketi Trabzon'un Of ilçesi Çamlıktepe Mahallesi'nde yaşayan komşuları ve hemşerileri, Servet Soylu'nun vefatını üzüntüyle öğrendi. Komşuları Servet Soylu'nun yardımsever ve sevilen bir kişilik olduğunu anlattı.




Mahallede yaşayan Seyfettin Yıldırım, "Çok değerli bir insandı. Burada bulunan herkesin annesiydi. Yardım eli değmediği kimse yoktu. Herksin saygı duyduğu, sevdiği bir anamızdı. Vefat haberini duyunca çok üzüldük. Allah rahmet eylesin, cenneti ile mükafatlandırsın" dedi.

Akın Yılmaz da, "Sayın bakanımızın annesinin vefat haberini duyunca çok üzüldük. Burada herkesin anasıydı. Çok sevilirdi. Allah rahmet eylesin. Buralar şimdi kimsesiz kaldı. Allah sevenlerine sabır versin" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN