FETÖ'cü Nihat Keskin'in evinde bulunan flaş bellek ve SD kartı MİT çözdü! Bakın içinden neler çıktı...

FETÖ'nün Jandarma Marmara Bölge Müdürü Nihat Keskin'in evinde bulunan flaş bellek ve SD kartı MİT tam 4 yılda çözdü. Kartın içinde neler vardı? Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif Karaman tek tek açıkladı...

Giriş Tarihi 08 Mart 2021, 01:51 Güncelleme 08 Mart 2021, 02:35
FETÖ’cü Nihat Keskin’in evinde bulunan flaş bellek ve SD kartı MİT çözdü! Bakın içinden neler çıktı...

İÇİNDEKİLER


FETÖ'nün Jandarma Marmara Bölge Müdürü Nihat Keskin'in evinde bulunan flaş bellek ve SD kartı MİT tam 4 yılda çözdü.

Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif Karaman bu bellek ve kartta şifre üzerine şifre konulduğunu ve her denemede dosyalardan bazılarının otomatik olarak silindiğini ifade etti.

MİT 4 YILDA ÇÖZDÜ
MİT'in bu olayı tam 4 yılda çözebildiğini söyleyen Karaman, 50 GB'lık diskte 4000 FETÖ mensubu Jandarma personelinin bilgilerinin çıktığını da belirtti.

"KUTSAL HOCA PAYI"
Bu bellekte bulunan isimlerden çok sayıda itirafçının çıktığını söyleyen Karaman, FETÖ'nün topladığı himmetlerden "Kutsal Hoca payı" ayrıldığını söyledi.

MİT TIRLARINI DURDURAN FETÖ'CÜLERİ MAAŞA BAĞLADILAR
Karaman MİT tırlarını durduran Jandarma personellerinin kesilen maaşlarının örgüt tarafından bağlanan maaşla telafi edilmeye çalışıldığı saptandığını da belirtti.

KANAAT NOTU VERİLMİŞ
Bellekte Jandarma'daki örgüt üyelerinin fotoğraf, aile ve soy, göre safahat, iletişim, adli kayıt, eğitim ve kurs bilgilerine de rastlandığını söyleyen Karaman, personeller hakkında yazılan kanaat notlarının da bulunduğunu sözlerine ekledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN