Müge Anlı şok olmuştu! Eskişehir'deki kan donduran vahşette dikkat çeken detaylar! İlkay ve Emel Tokkal katili ile 3 gün önce...

Eskişehir’de evlerinde bıçaklanarak öldürülen İlkay-Emel Tokkal çifti ve 4 yaşındaki çocuklarının katilinin çok yakınlarındaki eski ortak Mehmet Şerif Boğa olduğu ortaya çıktı. Katil zanlısı Boğa'nın eve girdikten sonra önce eski iş ortağını bıçakladığı, ardından salona yönelerek Emel Tokkal ve kucağındaki Doruk'u bıçakladığı öğrenildi. Kan donduran cinayetle ilgili yeni detaylar da gelmeye başladı. Öldürülen anne Emel Tokkal, baba İlkay Tokkal ve 4 yaşındaki Doruk Tokkal’ın olaydan üç gün önce cinayet zanlısı Mehmet Şerif Boğa'nın evine yemeğe gittiği öğrenildi.

Giriş Tarihi 22 Şubat 2021, 09:46 Güncelleme 22 Şubat 2021, 15:56
Müge Anlı şok olmuştu! Eskişehir’deki kan donduran vahşette dikkat çeken detaylar! İlkay ve Emel Tokkal katili ile 3 gün önce...

İÇİNDEKİLER

Eskişehir'de anne, baba ve 4 yaşındaki çocuklarının bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili polis ekipleri kapsamlı bir çalışma başlatmıştı. Yapılan incelemeler sonucunda katil zanlısının öldürülen İlkay Tokkal'ın eski ortağı Mehmet Şerif Boğa olduğu tespit edildi.

Eskiden ortak olduğu belirlenen Tokkal ailesi ve katil zanlısının birlikte yer aldığı bir fotoğraf karesi ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf karesinde, öldürülen Tokkal ailesi ve Mehmet Şerif Boğa'nın ailesi bir araya gelerek poz veriyor.

OLAYDAN 3 GÜN ÖNCE YEMEĞE GİTMİŞLER
Öldürülen anne Emel Tokkal, baba İlkay Tokkal ve 4 yaşındaki Doruk Tokkal'ın olaydan üç gün önce cinayet zanlısı Mehmet Şerif Boğa'nın evine yemeğe gittiği öğrenildi.

"KARDEŞİM" NOTUYLA PAYLAŞIM YAPMIŞ
Olayda hayatını kaybeden Emel Tokkal'ın sosyal medyada cinayet zanlısı Mehmet Şerif Boğa'nın de bulunduğu fotoğrafın altına yazdığı "Hep benden küçük kardeşim olsun isterdim. Biraz geç oldu ama oldu. Gülüşü güzel, kalbi güzel, kendi güzel kardeşim (kız kardeş isterdim ama olsun)" notu ile cinayet zanlısını etiketlediği görüldü.

Emel Tokkal, kardeşim dediği kişi tarafından eşi ve çocuğu ile birlikte öldürüldü.

OLAY GÜNÜ POLİS GÖZALTINA ALDI
Yaşanan dehşetin ardından binanın altına indirilen şüpheli Mehmet Şerif Boğa, burada gözyaşlarına hakim olamamış, polis ekipleri tarafından teselli edilmişti.

Ardından ekipler tarafından olay günü gözaltına alınma anı basın mensuplarının kameralarına yansımıştı.

ADIM ADIM TAKİP EDİLDİ
İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'un Pazartesi akşamı 21.00 sıralarında öldürüldüğü, katil zanlısı olan Mehmet Şerif Boğa'nın cinayetlerinden ardından ışıkları kapatıp evden çıktığı ve yakındaki bir duraktan taksiye binerek olay yerinden ayrıldığı tespit edildi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde kurulan özel ekip, katil zanlısının izlerini adım adım takip ederek yaklaşık 400 güvenlik kamerası inceledi.

İlkay Tokkal'ın eski iş ortağı olan katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa'nın taksiden evine yürüme mesafesinde indiği, kameralara takılmamak için farklı yollardan evine gittiğini belirlendi. Yapılan incelemede ise katil zanlısı Boğa'nın olay günü üzerinde olan maske, eldiven ve beresi evin yakındaki boş arazide, kıyafetleri ise apartmanın bodrum katında bulundu.

KANLI ÇORAP ELE GEÇİRİLDİ
Evinde ve apartmanda yapılan aramalarda katil zanlısı Boğa'ya ait olduğu belirlenen ve üzerinde kan lekesi bulunan çorap ile ayakkabısı ele geçirildi. Deliller detaylı inceleme için Kriminal Polis Laboratuvarına gönderildi.

KÜÇÜK DORUK'U ANNESİNİN KUCAĞINDA BIÇAKLAMIŞ
Katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa'nın Tokkal ailesinin evine girdikten sonra önce eski iş ortağı İlkay'ı bıçakla öldürdüğü daha sonra salona yöneldiği ve Emel Tokkal'ı ve kucağındaki Doruk'u bıçakladığı öğrenildi. Yapılan incelemede Emel ve Doruk'u 3'er kez, İlkay Tokkal'ı ise 7 kez bıçakladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TERÖRİST MEZARLIĞINDA POZ VERMİŞ!
Eskişehir'de İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'u evlerinde bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Mehmet Şerif Boğa'nın (29) Mardin'de PKK'lı teröristlerin mezarı başında zafer işareti yaparak, poz verdiği fotoğraflar ortaya çıktı.

Mardinli olan Mehmet Şerif Boğa'nın 2013 yılında operasyonla etkisiz hale getirilen 'Akif Doğan' kod adlı Mehmet Şirin Cebe ile 2012 yılında etkisiz hale getirilen 'Aşikar' kod adlı Ali Kılıç isimli PKK'lı teröristlerin daha sonradan yıkılan mezarları arasında poz verdiği fotoğraflar ortaya çıktı. Sosyal medya hesaplarında elinde tüfek ve tabanca ile çekilmiş fotoğrafları da olduğu görülen Boğa'nın terör örgütü PKK ile bağlantısı incelemeye alındı.