Son dakika: Muğla'nın Marmaris ilçesinde deprem | Son depremler

AFAD'ın paylaştığı son dakika bilgilerine göre, Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 19,75 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Deprem Muğla, Marmaris,Fethiye ve Antalya’da hissedildi. İşte son depremin ayrıntıları...

Giriş Tarihi 20 Şubat 2021, 20:22 Güncelleme 20 Şubat 2021, 21:36
Son dakika: Muğla’nın Marmaris ilçesinde deprem | Son depremler

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Akdeniz'de Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında saat 20.00'da 4,1 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın paylaştığı verilere göre, yerin 19.75 km derinliğinde oluşan deprem çevre illerinden de hissedildi.

Sarsıntıların ardından çevre il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar da panik yaşadı. Son dakika deprem haberinin detayları…

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

AFAD'A GÖRE

AFAD'dan depreme ilişkin yapılan açıklamada "Akdeniz'de Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında saat 20.00'da 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz." denildi.

KANDİLLİ RASATHANESİ'NE GÖRE

KANDİLLİ VE BOĞAZİÇİ'NDEN SON DEPREMLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurdu son depremler listesine göre Akdeniz'de saat 20.00'de 4.1 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi. Yerin 6.3 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Muğla ve Antalya illerimizde de hissedildi.