Başkan Erdoğan, yapımı devam eden Rize - Artvin Havalimanı inşaatına ilişkin brifing aldı!

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, yapımı devam eden Rize-Artvin Havalimanı inşaat sahasında incelemelerde bulundu. Erdoğan daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan devam eden inşaata ilişkin brifing aldı.

Giriş Tarihi 15 Şubat 2021, 21:02 Güncelleme 15 Şubat 2021, 21:19
Başkan Erdoğan, yapımı devam eden Rize - Artvin Havalimanı inşaatına ilişkin brifing aldı!

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Rize 7. Olağan İl Kongresi'nin ardından Rize-Artvin Havalimanı şantiyesine gitti.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU'NDAN BRİFİNG ALDI
Yağış nedeniyle idari binaya geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan devam eden inşaata ilişkin brifing aldı.

Başkan Erdoğan, daha sonra Rize Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Rahmi Metin'den kent merkezinde yapılan çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA
İletişim Başkanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yapımı devam eden Rize-Artvin Havalimanı inşaat sahasında incelemelerde bulundu, daha sonra Rize Belediyesini ziyaret ederek kent merkezinde yapılan çalışmalara ilişkin bilgi aldı." ifadelerine yer verildi.

YIL SONUNDA HİZMETE GİRECEK
Ulşatırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, "Rize-Artvin Havalimanı'nı yıl sonunda halkımızın hizmetine sunacağız." ifadelerine yer verildi.