Son dakika: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Geert Wilders'a çok sert tepki: İnsanlık düşmanı çirkin bir faşist

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hollandalı siyasetçi Geert Wilders'ın Başkan Erdoğan'a yönelik sözlerine sert tepki gösterdi. Çelik "Eğer şu anda Ortadoğu’da yaşıyor olsa DEAŞ mensubu bir katil olurdu. Bu çağda ve bu zamanda Hollanda’da yaşıyor ve insanlık düşmanı çirkin bir faşist oldu" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 15 Şubat 2021, 23:41 Güncelleme 16 Şubat 2021, 10:52
Son dakika: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Geert Wilders’a çok sert tepki: İnsanlık düşmanı çirkin bir faşist

İÇİNDEKİLER

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hollanda'nın İslam düşmanı siyasetçisi Geert Wilders'ın Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik skandal sözlerine çok sert tepki gösterdi.

İşte Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları;

İNSANLIK DÜŞMANI ÇİRKİN BİR FAŞİSTSİN
Cumhurbaşkanımıza saldıran bu faşist, II. Dünya Savaşı yıllarında yaşasa, şimdi lanetle anılan bir Nazi olurdu. Eğer şu anda Ortadoğu'da yaşıyor olsa DEAŞ mensubu bir katil olurdu. Bu çağda ve bu zamanda Hollanda'da yaşıyor ve insanlık düşmanı çirkin bir faşist oldu.

GÖÇMENLERİ ÖLDÜRECEK BİR KATİL ADAYISIN
Bu çirkin faşist eline fırsat geçse masum göçmenleri öldürme yolları arayacak bir katil adayı. Daha yaşarken insanlığın lanetlilerinden oldu. Bu faşistin ölümden kaçan göçmenlere kucak açma siyasetinin lideri Cumhurbaşkanımıza saldırması doğaldır.

BU FAŞİSTLER LANETLİDİR
Çünkü bu lanetli faşistler insanlığa düşmandır. Bu faşistler mazlumları ölüme terketmediği için Cumhurbaşkanımıza düşmandır. Bu faşistler lanetli olduğu için insani değerlerine yüceltilmesine düşmandır.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN