Nurcan Serçe kimdir? Nurcan Serçe tutuklandı mı? Çocuğuna şiddet uygulayan Nurcan Serçe videosu büyük tepki çekti!

Nurcan Serçe tutuklandı mı? Nurcan Serçe kimdir? Sosyal medyada Nurcan Serçe isimli bir kadının kızına şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kadının görüntülerde çocuğunu yastıkla nefessiz bıraktığı görülüyor. TikTok isimli uygulama üzerinden paylaşılan görüntülere tepki yağıyor. Peki NUrcan Serçe tutuklandı mı?

Giriş Tarihi 06 Şubat 2021, 11:08 Güncelleme 06 Şubat 2021, 12:56
Nurcan Serçe kimdir? Nurcan Serçe tutuklandı mı? Çocuğuna şiddet uygulayan Nurcan Serçe videosu büyük tepki çekti!

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya uygulaması TikTok isimli platformda Nurcan Serçe isimli bir kadının çocuğuna uyguladığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde çocuğuna şiddet uygulayan ve yastıkla boğmaya çalıştığı görülen Nurcan Serçe isimli bir kadının görüntüleri sosyal medyada hızla yayılırken görüntülere tepki yağıyor. Nurcan Serçe'nin tutuklanması için sosyal medyada kampanya başlatıldı. Peki Nurcan Serçe tutuklandı mı? Nurcan Serçe kimdir?

NURCAN SERÇE KİMDİR?

Sosyal medyada bir kadının kızına uyguladığı şiddeti gösteren video sosyal medyada gündem oldu. Kadının kızını boğduğu görüntüler Twitter'da binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Kadının adının "Nurcan Serçe" olduğu iddia edilirken, olayın nerede ve ne zaman gerçekleştiği bilinmiyor.

NURCAN SERÇE TUTUKLANDI MI?

H.B. ile dini nikahla yaşayan Nurcan Serçe'nin bu birliktelikten 2 çocuğu, ilk evliliğinden de 4 çocuğu olmak üzere toplam 6 çocuğu olduğu belirtildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Nurcan Serçe'nin geçen yıl 4 Nisan'da polis tarafından gözaltına alındığı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede serbest bırakıldığı bildirildi. Nurcan Serçe'nin 6 çocuğunun ise devlet korumasına alınarak yurda yerleştirildiği ifade edildi.

Nurcan Serçe, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

AİE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan olayla ilgili açıklama yapıldı.

İşte yapılan açıklama:

Bir evladımıza annesi tarafından şiddet uygulandığına dair görüntülerin sosyal medyada yer alması ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur:

Söz konusu olay, Kocaeli ilimizde, Temmuz 2020'de yaşanmıştır. Görüntülerdeki çocuğumuz ve kardeşleri, 21.07.2020 tarihinde haklarında alınan bakım tedbiri kararı ile ivedi olarak Bakanlığımız tarafından koruma ve bakım altına alınmışlardır. Çocuklarımız halen kuruluş bakımında ve devlet korumasındadır.

Çocukların annesi N.S. hakkında ise adli süreç devam etmektedir. Hukuki süreç, avukatlarımız kanalıyla da takip edilmektedir. Her çocuğumuz biricik ve kıymetlidir. Çocuklarımızın fiziksel ve psikolojik gelişimini olumsuz yönde etkileyecek her türlü şiddetin her zaman karşısında durmaya, çocuklarımızı himaye etmeye devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Çocuğunu yastıkla nefessiz bırakan Nurcan Serçe için 'tutuklansın' talebi sosyal medyada gündem oldu.

NE OLDU?

İsminin Nurcan Serçe olduğu iddia edilen bir kadının çocuğuna uyguladığı görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı. Görüntülerde bir kadının minik kızını darp ettiği ve yüzüne yastıkla bastırdığı görülüyor. Küçük kızın "anne" çığlıkları ise yürekleri dağlıyor.

Binlerce kişi tarafından izlenilen görüntüler adeta sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Sosyal medya kullanıcıları "Nurcan Serçe tutuklansın" hashtagiyle paylaşımlarda bulundu. Paylaşımlarda İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne de ihbarda bulunuldu.