Online büyü devri: İnsanlara istedikleri büyüleri yapıp kargoladı

Türkiye'de bazı kişiler, sosyal medyada ‘medyum’, ‘hoca’ gibi sıfatlarla sayfalar açarak insanların dertlerine çözüm bulduklarına inandı. Bu yolla maddi kazanç elde etmeye çalışan bu sahtekarlar, yaptıkları paylaşımlarda ‘48 saat içinde sevgiliyi geri döndürme, aşık etme, küsleri barıştırma, online büyü bozma’ gibi hizmetler verdiğini anlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2021 Güncelleme 28 Ocak 2021, 06:59
Online büyü devri: İnsanlara istedikleri büyüleri yapıp kargoladı

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de bazı kişiler, sosyal medyada 'medyum', 'hoca' gibi sıfatlarla sayfalar açarak insanların dertlerine çözüm bulduklarına inandı.

Bu yolla maddi kazanç elde etmeye çalışan bu sahtekarlar, yaptıkları paylaşımlarda '48 saat içinde sevgiliyi geri döndürme, aşık etme, küsleri barıştırma, online büyü bozma' gibi hizmetler verdiğini anlattı.

İnsanları dolandırmaya çalıştı.

Son dönemde zamana ayak uydurarak hastalıklara da çözüm bulduklarını iddia eden sözde sosyal medya medyumlarının bazıları Coronavirüs büyüsü yaptıklarını da iddia etti.

BİN LİRA VER CORONA'DAN KORUN!
Muhabir, duygu simsarına "Coronavirüsten çok korkuyorum. Akrabalarımı kaybettim. Bana bulaşmasını engelleyecek bir büyü yapabilir misiniz?" sorusunu yöneltti. "Tabi ki mümkün kardeşim. İsim, soy isim, doğum tarihini atacaksın. İşlemlerine başlayacağız güzel kardeşim. Malzemelerle birlikte bin liran gider" cevabını aldı.