Köylü kılığına giren PKK'lı terörist SİHA’lardan kaçamadı

Terör örgütü PKK'nın Kandil bölgesindeki Hakurk Kampı sorumlusu Serhat Tendürek kod adlı Deniz Demir MİT ve TSK'nın anlık istihbarata dayalı düzenlediği nokta hava harekâtıyla, 20 Ocak 2019'da Hakurk Vadisi içinde kalan Kevorti Tepe ve Şeyh Zade Boğazı arasında, 5 korumasıyla birlikte öldürüldü.

Giriş Tarihi 21 Ocak 2021, 08:34 Güncelleme 21 Ocak 2021, 08:55
Köylü kılığına giren PKK’lı terörist SİHA’lardan kaçamadı

İÇİNDEKİLER

Eli kanlı terör örgütü PKK'da Hakurk sorumlusu Serhat Tendürek kod isimli Deniz Demir istihbari operasyon ile hava harekatı neticesinde etkisiz hale getirildi.


Yüzlerce teröristin silahlı eğitimlerinden sorumlu olan Demir, İHA ve SİHA'lar ile F-16'ları yanıltmak için Kandil bölgesinde bir bölgeden başka bir bölgeye geçiş yaparken sivil kıyafetlerle silahsız dolaşarak köylü görüntüsü veriyordu. Teröristin yine sivil kıyafetle arazi aracıyla hareket halindeyken öldürüldüğü ortaya çıktı.

NURETTİN DEMİRTAŞ AYRINTISI
Teröristin ölümünü iki yıl gizleyen PKK, Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi olan Nurettin Demirtaş'la birlikte çektiği fotoğraflarını ölüm haberiyle birlikte yayımladı. Sabah'ın haberine göre, sözde Hakurk Eyalet sorumlusu teröristin Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi olan Nurettin Demirtaş, PKK merkez komite üyesi ve 10 milyonluk kırmızı listede aranan Cemal Şerik ve HDP'li milletvekillerini Kandil'de ağırlayan "Ronahi Serhat" kod adlı Filiz Duman'la fotoğrafları da ortaya çıktı.

ÖRGÜT KONGRESİNDE KONUŞMA GÖRÜNTÜLERİ
SİHA'lardan kaçamayan PKK'lı terörist Tendürek'in ayrıca Kandil'de bir örgüt kongresinde konuşma yaparken de fotoğrafları yayımlandı.


MİT VE TSK'NIN OPERASYONU İLE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
PKK terör örgütünün Kandil, Hakurk Kampında sözde sorumlulardan Deniz Demir MİT ve TSK'nın anlık istihbarata dayalı düzenlediği nokta hava harekâtıyla 5 korumasıyla birlikte öldürülmüştü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN