26 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuçları: Bugün Sayısal Loto'da büyük ödül 91 milyon lirayı aşıyor!

26 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuçları için coşkulu bekleyiş devam ediyor. Bu bağlamda bayilerden loto oynayanlar sonucu bilmek için araştırma yapıyor. Sayısal Loto çekilişleri artık haftada üç gün; başka bir deyişle pazartesi, çarşamba ve cumartesi akşamları yapılmakta. Ayrıca cumartesi akşamları yapılan çekiliş hem millipiyangoonline.com. hem de TV 8'den canlı olarak yayınlanıyor. Peki, Sayısal Loto sonuçlarına göre hangi sayılar kazandı? İşte 26 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuçlarına dair detaylar...

Giriş Tarihi 26 Aralık 2020, 19:10 Güncelleme 26 Aralık 2020, 21:54
26 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuçları: Bugün Sayısal Loto’da büyük ödül 91 milyon lirayı aşıyor!

İÇİNDEKİLER

26 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor. Sayısal Loto sonuçlarıyla kazanan rakamların listesi akşam saatlerinde insanlar tarafından merak ediliyor. Kendisine en yakın bayiyi ziyaret ederek ya da internet üzerinden loto oynayan şahıslar kazanan uğurlu rakamların listesini internet üzerinden araştırma yaparak bilmek istiyor. Kazanan sayılar Seda Sayan'ın sunumuyla 21.45'te açıklandı. Bu bağlamda hangi sayıların kazandığı günün en çok merak edilenleri arasındaki yerini aldı. İşte 26 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuçları hakkında merak edilenler...

26 ARALIK ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI

İşte Sayısal Loto ile ilgili detaylı bilgi;

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto'nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto'nun oyun kuralları şöyle:
Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

SEN SEÇ

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto'nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

SİSTEM OYUNU

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyun, bir kuponda 6'dan fazla rakam seçilmesiyle oluşur. Oyuncular, altıdan fazla rakam seçerek seçilen rakamlarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler..

Çılgın Sayısal Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı; çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

KURALLAR

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı olarak çekilen 6 sayıdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez.

Kazanma oranı ise oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir:

Birinci kategori olan "6 bilen", kazanan kombinasyonun 6 rakamının tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır.
İkinci kategori olan "5+1 bilen", kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ve 6'ıncı rakamın "Joker" rakamına eşit olduğu kombinasyonlardır.

Üçüncü kategori olan "5 bilen", kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ancak 6'ıncı rakamın "Joker" rakamından farklı olduğu kombinasyonlardır.

Dördüncü kategori olan "4 bilen", kazanan kombinasyonun 4 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyondur.
Beşinci kategori olan "3 bilen", kazanan kombinasyonun 3 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.
Altıncı kategori olan "2 bilen", kazanan kombinasyonun 2 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.