Lüks aracında karpuz satan ve polis aracıyla tur atan İranlı fenomen Mılad Hatamabadi Farahani geri gönderme merkezinde!

İlk olarak lükse aracında karpuz sattığı görüntülerle çok konuşulan İranlı fenomen Mılad Hatamabadi Farahani, polis aracıyla tur atıp görüntüler sosyal medyadan paylaşmıştı. Söz konusu gündeme bomba gibi düşünce gözaltına alınan İranlı fenomen geri gönderme merkezine getirildi. İşte detaylar…

Giriş Tarihi 24 Aralık 2020, 09:47 Güncelleme 24 Aralık 2020, 09:53
Lüks aracında karpuz satan ve polis aracıyla tur atan İranlı fenomen Mılad Hatamabadi Farahani geri gönderme merkezinde!

İÇİNDEKİLER

Her yaptığı olay olan İran uyruklu fenomen ilk olarak gözaltına alınmış ancak ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Ülkeye girişi "ihtiyaten engelli" olan Mılad Hatamabadi Farahani iki gün önce göç işlemleri için Pendik Şehit Ozan Özen Ara Sevk Merkezine teslim edilmişti. İranlı fenomen Tuzla'da bulunan İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'ne getirildi.

SON DAKİKA! O GÖRÜNTÜLER ÇOK KONUŞULMUŞTU…
İlk olarak lüks aracıyla karpuz sattığı görüntülere basında yer verilen Mılad Hatamabadi Farahani, ardından Kağıthane ilçesinde polis aracıyla tur attığı görüntüleri sosyal medyada paylaşmasıyla Türkiye'nin gündemine oturmuştu…

BU GÖRÜNTÜLERLE SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURMUŞTU!
Kağıthane'de polis aracıyla tur atan ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İran uyruklu internet fenomeni Mılad Hatamabadi F. gözaltına alınmış ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Lüks aracın ön bagajında karpuz satarak gündeme gelen İransosyal medya fenomeni Milad Hatemi'nin kısıtlama sırasında polis aracında çektiği görüntüler üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlatılmıştı.

Ülkeye girişi "ihtiyaten engelli" olan Mılad Hatamabadi Farahani göç idaresindeki işlemleri için iki gün önce Pendik Şehit Ozan Özen Ara Sevk Merkezine teslim edilmişti.

Buradaki 48 saatlik süresi dolan İranlı fenomen Tuzla'da bulunan İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'ne getirildi.

Öte yandan, fenomen Mılad Hatamabadi Farahani'nin avukatlarından biri olan Av. Selim Topçu'nun Çağlayan Adliyesi İkinci Sulh Ceza Mahkemesi'ne yürütmeyi durdurma kararı almak için başvuruda bulunduğu öğrenildi.