Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu! 7 PKK'lı terörist daha ikna yoluyla teslim oldu

İçişleri Bakanlığı 7 PKK'lı teröristin daha ikna yoluyla terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı. Böylelikle 1 Ocak'tan bugüne kadar teslim olan örgüt mensubu sayısı 241'e yükseldi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu! 7 PKK'lı terörist daha ikna yoluyla teslim oldu

İçişleri Bakanlığı, ikna çalışmaları neticesinde, PKK'dan kaçan 7 teröristin daha teslim olduğunu açıkladı.

HAİN TERÖR ÖRGÜTÜ ERİYOR
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Terör örgütü PKK'da çözülme hız kazandı, 7 örgüt mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu. İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 7 terör örgütü mensubu daha ülkemize giriş yaparak güvenlik güçlerine teslim oldu" denildi.

Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu! 7 PKK'lı terörist daha ikna yoluyla teslim oldu-1

241'E YÜKSELDİ
Teslim olan örgüt mensuplarının 2013 ve 2018 yılları arasında terör örgütüne katıldıkları, Türkiye, Suriye ve Irak'ta faaliyet yürüttüklerinin tespit edilği belirtilen açıklamada, "Yürütülen ikna çalışmaları sonucunda; 1 Ocak'tan bugüne kadar teslim olan örgüt mensubu sayısı 241'e yükseldi" denildi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler