Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Yaptırımlar bizi motive eder

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Siber Güvenlik Zirvesi'nde “ABD yaptırımları bizi motive eder, hızımızı arttırır. Bize negatif etkisi olmaz” açıklamasında bulundu.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Yaptırımlar bizi motive eder
Külliye'dedüzenlenen Siber Güvenlik Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ABD'nin S-400 yaptırım kararına sert çıktı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Yaptırımlar bizi motive eder-1 Dünyayaile siber güvenlik ve dijital alanında işbirliği yapma imkanımız var.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Yaptırımlar bizi motive eder-2 Kasırga, Avcı, Azad, Atmaca ve Kule gibi yerli ve milli bilgi teknolojileri projelerimizle siber tehditleri en kısa sürede tespit ediyor ve gerekeni yapıyoruz.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Yaptırımlar bizi motive eder-3 Neşekilde engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar; artık Cumhurbaşkanımız liderliğinde yaptırımı, geleceğe yatırıma dönüştüren bir Türkiye var.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Yaptırımlar bizi motive eder-4 Yaptırımlarsadece bizi motive eder, hızımızı arttırır. Onun dışında bize bir negatif etkisi olmaz.


TANSİYONU DÜŞTÜ
Oktay, konuşma yaptığı sırada sahnede rahatsızlandı. Revirde tedavisi yapılan Oktay, "Doktorlarımızın söylediğine göre, uykusuzluk ve yorgunluğa bağlı küçük bir rahatsızlık" dedi.



Günün Manşetleri

Tüm Manşetler