Zindaşti kimdir? Naci Şerifi Zindaşti kaç yaşında, nereli?

İran istihbaratına çalışan uyuşturucu kaçakçısı Zindaşti ile irtibatlı 11 kişi yakalandı. Bu gelişmenin ardından Zindaşti kimdir, kaç yaşında, nereli sorusu gündem oldu. Naci Şerifi Zindaşti kimdir sorusuna arama motorlarında yanıt aranıyor. Zindaşti ilk olarak “Ergenekon” davalarıyla kamuoyunda tanınmıştı.

Giriş Tarihi 14 Aralık 2020, 11:58 Güncelleme 14 Aralık 2020, 11:58
Zindaşti kimdir? Naci Şerifi Zindaşti kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

Zindaşti kimdir? Naci Şerifi Zindaşti kimdir, kaç yaşında, nereli sorularına yanıt aranıyor. İran istihbaratına çalışan uyuşturucu kaçakçısı Zindaşti ile irtibatlı 11 kişi operasyonla yakalandı. Gündem olan gelişmenin ardından Zindaşti kimdir sorusunun cevabı merak ediliyor.

ZİNDAŞTİ KİMDİR?

FETÖ soruşturması kapsamında aranan firari savcı Zekeriya Öz, Zindaşti'yi Ergenekon Davası'nda 'terazi' kod adıyla gizli tanık yapmıştı. Zindaşti'nin ifadeleriyle balyoz ve Hrant Dink davalarının hakimleri görevden alındı.

Öte yandan, uyuşturucu baronu Zindaşti'nin FETÖ tutuklusu ABD başkonsolosluğu irtibat görevlisi Metin Topuz ile görüştüğü de tespit edildi.

6 Nisan 2018'de düzenlenen operasyonla zindaşti ve adamları yakalandı. Biri başkomiser iki polis ile Zindaşti tutuklandı.

Daha sonra, avukatının itirazı üzerine zindaşti serbest bırakıldı. Başsavcılık itiraz etti, tutuklama kararı çıkarıldı. Ancak Naci Şerif Zindaşti kayıplara karıştı.