Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 91 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarılan Ayda Gezgin'in ambulans içindeki görüntüsünü paylaştı

İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremden 91 saat sonra enkaz altından sağ olarak kurtarılan 4 yaşındaki Ayda Gezgin hem tüm Türkiye için umut oldu hem de gülen yüzüyle moral verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Ayda'nın ambulansla hastaneye götürülürken çekilen görüntülerini paylaştı. Videoda Ayda'nın görevlinin sorularına cevap verdiği ve durumunun iyi olduğu görüldü.

Giriş Tarihi 03 Kasım 2020, 11:35 Güncelleme 03 Kasım 2020, 11:37
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 91 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarılan Ayda Gezgin’in ambulans içindeki görüntüsünü paylaştı

İÇİNDEKİLER

İzmir'de cuma günü öğleden sonra meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremden tam 91 saat sonra bir mucize daha gerçekleşti. Rıza Bey Apartmanı'nda enkaz altında kalan 4 yaşındaki Ayda Gezgin, sağ olarak kurtarıldı.

AMBULANS İÇİNDEKİ GÖRÜNTÜLERİ
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da minik Ayda'nın hastaneye götürülürken ambulans içinde çekilen görüntülerini paylaştı. Görüntülerde Ayda'nın sağlık durumunun iyi olduğu ve görevlinin sorduğu sorulara cevap verdiği görüldü.