İYİ Partili Muhammet Güllük'ten tuhaf tepki: Ayda bebeği çıkaranlar tekbir atarak neyin kafasını yaşıyor

Bugün İzmir'deki tekbirlere karşı tuhaf bir tepki geldi. İYİ Parti Stratejik İletişim Merkezi’nde çalışan Muhammet Güllük, Ayda bebeğin enkazdan 91 saat sonra kurtarıldığı anlarda getirilen tekbirlere, “Ayda Bebeğin başında savaşa gidermiş gibi tekbir getiren bu tipler kim? Bu neyin kafası? İlla dini tabir kullanacaksan ‘Bismillah’ diyeceksin” ifadeleriyle mantık dışı bir tepki gösterdi.

Giriş Tarihi 03 Kasım 2020, 18:00 Güncelleme 03 Kasım 2020, 22:46
İYİ Partili Muhammet Güllük’ten tuhaf tepki: Ayda bebeği çıkaranlar tekbir atarak neyin kafasını yaşıyor

İÇİNDEKİLER

Bu sabah İzmir'de yaşanan depremin 91. saatinde hayranlık oluşturan bir mucize meydana geldi. Göçük altında 3 yaşındaki Ayda Gezgin isimli kız çocuğu canlı olarak çıkarıldı. Küçük Ayda'nın çıkarıldığı anlarda kurtarma ekibindekilerin tekbir getirdiği duyuldu.

Bu durum İYİ Parti Stratejik İletişim Merkezi'nde görevli Muhammet Güllük'ü bayağı bir şekilde rahatsız etti.

ALLAHU EKBER'İN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLMİYOR OLMALI!

Güllük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çıkarılan Ayda Bebeğin başında savaşa gidermiş gibi tekbir getiren bu tipler kim? Bu neyin kafası? İlla dini tabir kullanacaksan 'Allahüekber' değil 'Bismillah' diyeceksin" dedi. Vatandaşlar, Güllük'ün sözlerine "Üç gün sonra enkazdan canlı çıkartılan bebeği bırakmış, tekbirle uğraşıyor" diyerek tepki gösterdi.

Takvim Gazetesini telefonuna indir | Android

Takvim Gazetesini telefonuna indir | App

Takvim Gazetesini telefonuna indir | Huawei App