SON DAKİKA: Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan İzmir depremi açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İzmir'deki depremle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, “İnşallah en kısa zamanda burayı en az hasarla atlatmak için arkadaşlarımız çalışıyorlar. Devletimiz bütün ekipleriyle bütün gücüyle burada. Vatandaşlarımız rahat olsunlar. Çünkü ambulansların ve yardım ekiplerinin hareketini kısıtlıyorlar. Kayıplarımız var üzüntülüyüz.” dedi.

Giriş Tarihi 30 Ekim 2020, 20:57 Güncelleme 30 Ekim 2020, 21:47
SON DAKİKA: Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan İzmir depremi açıklaması

İÇİNDEKİLER

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İzmir'deki depreme ilişkin, "Devletimiz bütün ekipleriyle bütün gücüyle burada. Vatandaşlarımız rahat olsunlar. İnşallah en az hasarla atlatmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz." dedi.

Depremden etkilenen bölgede incelemelerde bulunan Karaismailoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok üzücü bir durum yaşandığını, depremi en az hasarla atlatmak için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Karaismailoğlu, şöyle konuştu:

"Ulaşım ve iletişim açısından herhangi bir sıkıntı yok. Bütün arkadaşlarımız burada. İçeride sağ kalan vatandaşlarımız var, onlara ulaşmaya çalışıyoruz. İnşallah en kısa zamanda burayı en az hasarla atlatmak için arkadaşlarımız çalışıyor. Devletimiz bütün ekipleriyle bütün gücüyle burada. Vatandaşlarımız rahat olsunlar. İnşallah en az hasarla atlatmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Vatandaşlarımız arabalarıyla yollara çıkmasınlar çünkü ambulansların ve yardım ekiplerinin hareketlerini kısıtlıyorlar."

Yaşanan kayıplar için üzüntülü olduklarını ifade eden Karaismailoğlu, "AFAD çalışıyor, elimizde bazı bilgiler var ama değişiyor bilgiler, o yüzden maalesef üzücü durumlar da var, en az hasarla, en kısa şekilde atlatmak için çalışıyoruz." dedi.

.