CHP'nin kadrolu bankamatikçisi çıkan Arif Kocabıyık'ın skandallarla dolu geçmişi

YouTube üzerinden "İlave TV" adı altında provokatif yayınlar yapan ve CHP'nin kadrolu bankamatikçisi olduğu ortaya çıkan Arif Kocabıyık'ın geçmişte skandallarla gündeme gelmişti. Kocabıyık, bir vatandaşa "çomar" diyerek haakaret etmiş, ayrıca darbe imasında bulunan paylaşımlar yapmıştı.

Giriş Tarihi 22 Ekim 2020, 13:57 Güncelleme 22 Ekim 2020, 14:07
CHP’nin kadrolu bankamatikçisi çıkan Arif Kocabıyık’ın skandallarla dolu geçmişi

İÇİNDEKİLER

Antalya merkezli ve sosyal medyadan yayın yapan 'İlave TV' isimli YouTube kanalında vatandaşlarla sokak röportajları yaparak, devlet ve hükümet aleyhine provokatif yayınlar yapan 37 yaşındaki Arif Kocabıyık'ın CHP'nin kadrolu bankamatikçisi olduğu ortaya çıktı. Kocabıyık'ın CHP'li Konyaaltı Belediyesi'nde kadrosunun olmasına rağmen hiç işe gitmeyip maaş aldığı belirlendi. Durumun sosyal medyada bazı vatandaşlar tarafından gündeme getirilmesinin ardından 2 gün önce Kocabıyık'ın istifa ettiği öğrenildi. Kocabıyık, son olarak "kadrolu bankamatikçi" olarak gündeme gelse de geçmişi de skandallarla dolu.

VATANDAŞA "ÇOMAR" DEDİ
"24 Haziran seçimlerinde oy verdiğiniz partiden memnun musunuz?" sorusunu sorarak cevap arayan provokatör Kocabıyık, AK Partili bir seçmene denk gelince aldığı "memnunum" cevabı üzerine deliye dönmüştü. Vatandaşın kararının arkasında durmasını ve AK Parti'yi desteklemesini içine sindiremeyen Kocabıyık vatandaşla aklınca dalga geçmeye başlamıştı. Karşısındaki kadına "çomar" diyen Kocabıyık, videonun sosyal medyada yayımlası üzerine sosyal medyada kullandığı hesaplarını gizliye almıştı.

DARBE İMASI YAPMIŞTI
Arif Kocabıyık'ın skandalı bununla da kalmamıştı. Geçtiğimiz yıl da sosyal medyadan bir paylaşım yapan Kocabıyık, darbe imasında bulunmuştu.