19 Ekim Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı mı? Milli Piyango MPİ sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Milli Piyango MPİ sonuçları saat kaçta açıklanacak? Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı mı? Milli Piyango sonuçlarının ne zaman açıklanacağı şans oyunu sevenler tarafından sorgulanıyor. Her ayın 9, 19 ve 29. günlerinde Milli Piyango çekilişi yapılıyor. Çeyrek, yarım ve tam biletlere ikramiyelerin isabet edip etmediği merak ediliyor. Peki, Milli Piyango sonuçları saat kaçta açıklanacak? Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Giriş Tarihi 19 Ekim 2020, 12:20 Güncelleme 19 Ekim 2020, 12:20
19 Ekim Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı mı? Milli Piyango MPİ sonuçları saat kaçta açıklanacak?

İÇİNDEKİLER

Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı mı? Milli Piyango sonuçları saat kaçta açıklanacak? Milli Piyango çekilişi 19 Ekim tarihinde gerçekleştiriliyor. Çekiliş için bilet alan vatandaşlar kendilerine ikramiye isabet edip etmediğini merak ediyor. Peki, Milli Piyango sonuçları saat kaçta açıklanacak? MPİ sonuçları açıklandı mı?

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklandığı takdirde haberimizden öğrenebilirsiniz.

NASIL KAZANILIR?

Milli Piyango çekilişleri her ayın 9, 19 ve 29'unda gerçekleştirilir. Ayrıca 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos, 29 Ekim, 31 Aralık Yeni Yıl Çekilişi ve belirlenebilecek diğer özel gün çekişleri gerçekleştirilir.

Biletinde seçmiş olduğun numaralar, çekiliş günü küreden çıkan numaralarla eşleşirse ikramiye kazanmış oluyorsun. İkramiye dağıtımlarını ise şöyle kategorilendiriyoruz:

Her bir kazanılacak ikramiye kategorisine ilişkin, kazanan numara hane sayısı
Her bir kazanılacak ikramiye kategorisine ilişkin, kazanan farklı numara sayısı
Amorti rakamları: Milli Piyango biletinin son rakamları olarak bilinir. 2 tane amorti rakamı çekilir. Çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinin son rakamı ise, biletine amorti çıkmış olur. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırır.

Teselli İkramiyesi: Büyük ikramiyeyi kazanan numaran yalnızca tek bir rakamla farklı olan bir biletin varsa da üzülme, teselli ikramiyesi kazanacaksın.

Her ikramiye kategorisi için, son rakamları, o kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar, bahse konu ikramiye kategorisine yönelik ikramiyeyi kazanır.

Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca yarısını kazanır; kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca çeyreğini (dörtte birini) kazanır.