Başkan Erdoğan seçim tartışmalarına son noktayı koydu

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, seçim tartışmalarına son noktayı koydu: Yeni Türkiye’de ilan edilen zaman neyse odur. Haziran 2023’tür...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ekim 2020 Güncelleme 16 Ekim 2020, 07:00
Başkan Erdoğan seçim tartışmalarına son noktayı koydu

İÇİNDEKİLER


Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada seçim tartışmalarına sert çıktı:

Türkiye uzun yıllar boyunca eğitimin her kademesiyle birlikte, yükseköğretimde de sıkıntılar yaşamıştır. Gençlerimiz ve ailelerimiz belli şehirlerde bulunan üniversitelere ulaşabilmek için büyük fedakarlıklara katlanıyordu.




Bugün 207 kamu ve vakıf üniversitemiz 8 milyon 267 bin öğrencimize öğretim veriyor. Başlatacağımız Anadolu Projesi ile Anadolu'daki üniversiteleri gelişmiş üniversitelerle eşleştirerek eksiklerin giderilmesini istiyoruz.

Milletimizin huzurunu bozacak hiçbir beyanı iyi niyetle bağdaştırmak mümkün değildir. Çıkıyorlar 'Erken seçim'... Ne erken seçimi ya? Bunlar kabile devletlerinin yaptığı iştir.

Erdoğan "Suriye'de, Azerbaycan'da zulüm var seyir mi edelim" dedi.




EMİNE ERDOĞAN'DAN 50 EV
Başkan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Suriye'de evleri yerle bir edilen siviller için bağışladığı 50 ev, sahiplerine teslim edildi. Fatma Ahmet, "Kalacak yerimiz yoktu. Emine Hanım'dan Allah razı olsun" dedi.