Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut için başsağlığı mesajı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, hayatını kaybeden Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut için başsağlığı mesajı yayımladı. Bakan Albayrak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Vefat haberini aldığımız Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut'a Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Bulut ailesine ve Kilisli vatandaşlarımıza baş sağlığı dileklerimi iletiyorum." ifadesini kullandı.

Giriş Tarihi 12 Ekim 2020, 12:44 Güncelleme 12 Ekim 2020, 12:45
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut için başsağlığı mesajı

İÇİNDEKİLER

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut (53), geçen hafta tansiyon rahatsızlığı ile kaldırıldığı hastanade beyin kanaması geçirmesinin ardında bu sabah yaşamını yitirdi.

Yüksek tansiyon nedeniyle geçen hafta Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, tedavi altındayken beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakıma alınan Bulut, bu sabah hayatını kaybetti.

Mehmet Abdi Bulut'un ölüm haberi, kentte üzüntüye yol açtı.


BAKAN ALBAYRAK'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Vefat haberini aldığımız Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut'a Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Bulut ailesine ve Kilisli vatandaşlarımıza baş sağlığı dileklerimi iletiyorum." ifadelerine yer verdi.