Son dakika: Laleli'de tramvay ile otobüs çarpıştı

Son dakika haberine göre, Laleli'de tramvay ile tur otobüsü çarpıştı. İş yerlerine gitmek için yola çıkanlar inerek tramvay yolunda yürüdü. Tramvayın olay yerinden kurtarılmasının ardından T1 Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri normale döndü.

Giriş Tarihi 25 Eylül 2020, 09:10 Güncelleme 25 Eylül 2020, 12:22
Son dakika: Laleli’de tramvay ile otobüs çarpıştı

İÇİNDEKİLER

Bulgaristan plakalı bir turist otobüsü, Laleli Aksaray arasındaki trafik ışıklarında yasak olmasına rağmen dönüş yapması üzerine T1 Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvay ile çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Trafik ışıklarının bulunduğu yerden otobüs çekilirken, kaza sırasında raydan çıkan tramvay da kurtarılarak bakıma gönderildi. Kaza nedeniyle bölgede bir süre trafik yoğunluğu yaşandı.




T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında geçici bir süre için seferler, Kabataş-Beyazıt ve Bağcılar-Yusufpaşa istasyonları arasında yapıldı. Tramvayın olay yerinden kurtarılmasının ardından T1 Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri normale döndü.



SEFERLERDE AKSAMA YAŞANDI
Metro İstanbul'dan yapılan duyuruda, "T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında geçici bir süre için seferlerimiz, Kabataş-Beyazıt ve Bağcılar-Yusufpaşa istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi.