CHP’li Beylikdüzü Belediyesi’nin jigolo çetesi! Nikahını Ekrem İmamoğlu kıymış…

İstanbul’da jigolo çetesine yapılan operasyonda yakalanan CHP’li Beylikdüzü Belediyesi çalışanları Hüseyin Ç. ve Latif S. ile ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Operasyonda tutuklanan Hüseyin Ç.’nin CHP Meclis üyesi Hasan Ç.’nin yeğeni olduğu öğrenildi. Çete üyesinin nikahını da Ekrem İmamoğlu’nun kıydığı ortaya çıktı. Skandalın detayları CHP'deki kirli ilişkileri bir kez daha gözler önüne serdi.

Giriş Tarihi 21 Eylül 2020, 00:00 Güncelleme 21 Eylül 2020, 01:31
CHP’li Beylikdüzü Belediyesi’nin jigolo çetesi! Nikahını Ekrem İmamoğlu kıymış…

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da internet sitesi üzerinden jigolo ilanı veren çeteye yönelik operasyonda 74 kişi gözaltına alındı.

JİGOLO ÇETESİNİN CHP'Lİ ÜYELERİ
Çetenin jigolo aramaları için kurulan çağrı merkezi çalışanlarından iki kişinin CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'nde çalıştıkları ortaya çıktı.

Kamu görevlisi olarak çalışan Hüseyin Ç. ve Latif S.'nin belediyenin spor kompleksinde görev yaptıkları belirlenirken her iki üyenin de arda kalan zamanlarda jigolo çağrı merkezinde görev yaptığı öğrenildi.

HEM AHLAKSIZLIK HEM TORPİL
Operasyon sonrası tutuklanan jigolo çetesinin üyesi Hüseyin Ç.'nin CHP Meclis üyesi Hasan Ç.'nin yeğeni olduğu öğrenildi.


Hüseyin Ç. ve CHP Meclis üyesi Hasan Ç.

Meclis üyesinin yeğeninin hem belediyede görev alması hem de jigolo çetesinin üyesi olması CHP'deki kirli ilişkiler yumağını bir kez daha gün yüzüne çıkardı.


Hüseyin Ç. Kılıdaroğlu ile yan yana

JİGOLO ÇETESİNİN ÜYELERİ KILIÇDAROĞLU VE ÇALIK İLE YAN YANA
Ahlaksızlık çetesinin parçası olan 2 CHP'linin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile fotoğrafları da ortaya çıktı.


Hüseyin Ç. ve Latif S. CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile


NİKAHINI İMAMOĞLU KIYDI
Skandalla ilgili çarpıcı bir detay daha dikkat çekti.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP Beylikdüzü Belediyesi Meclis üyesi Hasan Ç.'nin yeğeni ve aynı zamanda jigolo çetesinin üyesi olan Hüseyin Ç.'nin nikahını kıydığı öğrenildi.

İmamoğlu'nun düğüne katıldığı fotoğraflar da ortaya çıktı.


Ekrem İmamoğlu Hüseyin Ç. ile yan yana

CHP'Lİ BELEDİYE ÇALIŞANLARININ SAVCILIK İFADELERİ
CHP'li 2 personelin savcılık ifadelerine ulaşıldı. Belediyenin spor kompleksinde görev yapan Latif S. kendisinin pazarlamacı olduğunu bu nedenle diğer personel Hüseyin Ç. ile irtibatlı olduğunu kaydetti. H.Ç.'den aldığı ürünleri pazarcılara sattığını kaydeden L. S., operasyon dosyasına giren ses kaydı tapelerinin bu nedenle oluşmuş olduğunu, aralarında kişisel bir borç nedeniyle para konusu konuşulduğunu ve iş arkadaşı olduğu nedeniyle kendisinin örgüt hiyerarşisine dahil edildiğini anlattı.

"JİGOLO OLMAK İSTEYENLERİN ARKADAŞLARIYLA TANIŞMAK İSTEDİM"
Jigolo operasyonunda gözaltına alınması nedeniyle kendisinde büyük bir zarar oluştuğunu beyan eden genç adam kamu görevlisi olduğunu, bu nedenle tahliye edilmesi gerektiğini belirtti. Örgüt üyesi olduğu iddia edilen diğer Beylikdüzü Belediyesi çalışanı H.Ç. ise savcılık ifadesinde jigololarla konuştuğu tapelerin yanlış anlaşıldığını, tek derdinin jigolo operasyonunda gözaltına alınan şahısların arkadaş çevresini kullanmak olduğunu ve bu sayede jigololara ayda 5-6 adet araç sattığını kaydetti. Örgüt yöneticisi olan Eda A., ile arkadaş olduklarını kendisinin Eda'ya yardım etmediğini söz konusu tapelerin ticari amaçla oluştuğunu beyan etti. Örgüt hiyerarşisinde nasıl dahil edildiğini anlamadığını beyan eden H. Ç., örgüt üyesi olduğu iddia edilen şahıslara temizlik ihtiyacı malzemesi sattığını kaydetti.

9 MİLYONLUK VURGUN YAPTILAR
İstanbul'da elebaşılığını Ç.Ö.'nün yaptığı bir çete internet sitelerine jigolo ilanları verdiği ortaya çıkış ve ilanlarda jigolo adayları arandığı belirtilerek erkeklere kadınlarla tanışıp yüklü miktarlarda para kazanabilecekleri vaat edilmişti.

Kolay yoldan para kazanma fırsatı bulduğunu düşünenler ise çetenin kurduğu internet sitelerine kişisel bilgilerini girerek VIP ya da Gold üye yapılarak gözleri boyanmıştı.

Günde birlikte olduğu kadınlara göre 2 ile 5 bin TL arasında para kazanabileceği belirtilen üyelere derecesine göre bin ile 2 bin TL arasında kayıt parası alınarak tuzağa düşürülmüştü.

Bu görüşmeden sonra çetenin başka bir üyesi, iyice tuzağa çekilmiş erkeği arayarak, "Sen FETÖ'cülerin hesabına para yatırmışsın. Başın belada ancak biz sana yardım edeceğiz. Bunun için para gerekli" diyerek, verdikleri hesaba ek para yatırması isteniyordu. Bu görüşmelerden sonra da bağlantı koparılıyordu. İyice dolandırılan kişi çeteyle bir daha temas kuramıyordu. Çetenin tuzağına düşürdüğü yüzlerce erkeği dolandırdığı anlaşılırken, günlük 50 ile 60 bin TL arasında dolandırdıkları, 6 ayda da yaklaşık 9 milyon TL vurgun yaptıkları anlaşıldı.

TUZAĞA DÜŞEN 30 KİŞİ ŞİKAYETÇİ OLDU
Çete üyelerinin kazandıkları paralarla lüks bir yaşam sürdükleri belirlendi. Çeteden 30 kişi şikâyetçi olurken, yüzlerce kurbanın hem dile düşmemek hem de aileleri ve yakın çevrelerinin duymasından çekindikleri için şikâyetçi olmayı tercih etmedikleri de tespit edildi. İnternette çok sayıda erkeğin bu sitelerle ilgili şikâyet yazıları yer alırken, isimlerini gizleyerek yazan erkekler bu yazılarda para yatırmaktan bıktıklarını söyleyerek yardım istiyor.

'ALO JİGOLO ÇAĞRI MERKEZİ'
Jigolo aramaları için kurulan çağrı merkezi çalışanlarından 2 çete üyesinin CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'nde çalıştıkları ortaya çıktı.Hüseyin Ç., ve Latif S.'nin belediyesinin spor kompleksinde görev yaptıkları belirlenirken her iki üyenin de arda kalan zamanlarda jigolo çağrı merkezinde görev yaptığı ortaya çıktı.