Muhittin Böcek durumu nasıl? Muhittin Böcek son durum nedir? Muhittin Böcek kimdir, kaç yaşında?

Muhittin Böcek son durum nedir? Muhittin Böcek durumu nasıl? Koronavirüse yakalandığı açıklanan Muhittin Böcek kimdir, kaç yaşında sorularına arama motorlarında yanıt aranıyor. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Böcek'in koronavirüs tedavisi sonrası akciğerlerinde meydana gelen tahribat nedeniyle entübe edildiğini belirtti. Peki, Muhittin Böcek son durum nedir? Muhittin Böcek kaç yaşında?

Giriş Tarihi 12 Eylül 2020, 10:36 Güncelleme 12 Eylül 2020, 10:36
Muhittin Böcek durumu nasıl? Muhittin Böcek son durum nedir? Muhittin Böcek kimdir, kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Muhittin Böcek kimdir, kaç yaşında? Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek durumu merak ediliyor. Koronvirüse yakalandığı açıklanan Muhittin Böcek son durum araştırılıyor. Böcek'in son durumuna ilişkin açıklama Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan geldi.

MUHİTTİN BÖCEK SON DURUM NEDİR?

Özkan, halen özel hastanede tedavi altında olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in koronavirüs tedavisi sonrası akciğerlerinde meydana gelen tahribat nedeniyle entübe edilerek, solunum cihazına bağlandığını söyledi. Prof. Dr. Özkan, "Makineye bağlı şu anda, o anlamda takipleri devam ediyor. Çok kısa bir zamanda olmasa da yavaş yavaş iyileşecek. İnşallah iyileşip sevdiklerine kavuşur, dualarımız onunla" dedi.

Özkan şu ifadeleri kullandı:

"Hastaneyle çok yakın iş birliği halindeyiz. Sürekli haber alıyoruz, iletişim halindeyiz. Gerekli destekleri her zaman verdiğimizi, ne zaman isterlerse yine bünyemize alacağımızı her zaman biliyorlar. Herkes çok rahat o anlamda, hem hastane yönetimi hem de başkanımızın yakınları. Maalesef entübe edilmek durumunda kalındı, bildiğim kadarıyla. Sabah bilgi aldım. Her geçen gün 'bir tık daha iyiye gidiyor' denildi. O iyi bir şey. Ancak yoğun bakımdaki bir hasta için yine de yüzde yüz konuşmak çok uygun olmaz.

Yoğun bakımdaki her hasta için bu böyledir. Bir dakika sonra ne olacağını bilemezsiniz makineye bağlı bir hastanın. Makineye bağlı şu anda, o anlamda takipleri devam ediyor. Çok kısa bir zamanda olmasa da yavaş yavaş iyileşecek. İnşallah iyileşip sevdiklerine kavuşur, dualarımız onunla."

MUHİTTİN BÖCEK KİMDİR?

Muhittin BÖCEK 1962 yılında Konyaaltı'nın Uncalı Mahallesi'nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümlerini bitirerek Ahmet Yesevi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans Programına devam etmektedir.

Siyaset hayatı süresince 4 dönem Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı görevinde bulunan Muhittin BÖCEK aynı zamanda Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) Başkanlığı, Konyaaltı Turizm ve Eğitim Geliştirme Vakfı (KONTEV) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Konyaaltı Kent Konseyi Başkanlığı görevlerine de devam etmektedir.

Evli ve bir çocuk babası olan Muhittin Böcek, doğduğundan bu yana Konyaaltı'nda yaşıyor ve Konyaaltı'nı çok iyi tanıyor.

Muhittin Böcek, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde seçilerek CHP'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olmuştur.