Başkan Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Hazırladığınız bir kurt sofrası var! Bizi yemek istiyorsunuz ama size büyük geliriz

Başkan Erdoğan Twitter hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Başkan Erdoğan videodaki açıklamasında, "Hazırladığınız bir kurt sofrası var. O kurt sofrasında bizleri yemek istiyorsunuz. Ama kusura bakmayınız biz size büyük geliriz. Bizi yiyemezsiniz." ifadeleri yer aldı.

Giriş Tarihi 11 Eylül 2020, 00:21 Güncelleme 11 Eylül 2020, 00:53
Başkan Erdoğan’dan dünyaya net mesaj: Hazırladığınız bir kurt sofrası var! Bizi yemek istiyorsunuz ama size büyük geliriz

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Twitter hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Erdoğan'ın paylaşımında yıllar önce yaptığı bir açıklamaya ait görüntüler yer aldı.

"HAZIRLADIĞINIZ SOFRADA BİZİ YİYEMEZSİNİZ"
Paylaştığı videoda Erdoğan'ın "Hazırladığınız bir kurt sofrası var. O kurt sofrasında bizleri yemek istiyorsunuz ama kusura bakmayın, biz size büyük geliriz, bizi yiyemezsiniz." ifadeleri yer alıyor.

MACRON'UN KÜSTAH SÖZLERİ
Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de yaptığı hamlelerle dengeleri bozulan Fransa'nın Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron Yunanistan'ı bir kukla olarak kullanmayı sürdürürken Başkan Erdoğan'ı ve Türkiye hedef alan skandal açıklamlarına da devam ediyor. Macron bugün 'Sorunumuz Türk halkıyla değil Erdoğan'la'' şeklinde küstah bir açıklama yaptı.