10 Eylül TRT EBA TV canlı izle! İlkokul, ortaokul, lise EBA TV izle! EBA ders programı…

EBA TV canlı izle! 10 Eylül TRT EBA TV canlı izle! İlkokul, ortaokul, lise EBA ders programı ve EBA TV izleme ekranı öğrenciler tarafından sorgulanıyor. 31 Ağustos’ta başlayan uzaktan eğitim devam ederken, derslere katılmak isteyen öğrenciler EBA TV’den faydalanabiliyor. Peki, EBA TV canlı izleme nasıl yapılır? İşte, 10 Eylül EBA ders programı ve EBA TV izleme ekranı!

Giriş Tarihi 10 Eylül 2020, 09:06 Güncelleme 10 Eylül 2020, 09:06
10 Eylül TRT EBA TV canlı izle! İlkokul, ortaokul, lise EBA TV izle! EBA ders programı…

İÇİNDEKİLER

EBA TV canlı izle! 10 Eylül ilkokul, ortaokul, lise EBA TV izle! EBA ders programı ve canlı izleme ekranı öğrenciler tarafından sorgulanıyor. 2020 – 2021 eğitim öğretim döneminde öğrenciler TRT EBA TV sayesinde evlerinde eğitim alabiliyor. Okulların ne zaman açılacağı belirsizliğini korurken, uzaktan dersler devam ediyor. İşte, EBA TV canlı izleme ekranı ve 10 Eylül EBA ders programı!

EBA TV CANLI İZLE!

Aşağıdaki bağlantıdan EBA TV ilkokul, ortaokul ve lise sınıflarının canlı yayınlarına ulaşabilirsiniz.

EBA TV İLKOKUL CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EBA TV LİSE CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EBA TV HANGİ KANALDA?

EBA TV İlkokul HD 465. kanalda, EBA TV Ortaokul HD 466. kanalda, EBA TV Lise HD 467. kanalda yayına verilecektir. EBA TV İlkokul SD 932. kanalda, EBA TV Ortaokul SD 933. kanalda, EBA TV Lise SD 934. kanalda yayına verilecektir.

EBA TV DERS PROGRAMI

31 Ağustos uzaktan eğitim ders saatleri açıklandı. EBA TV ilkokul kanalında saat 09:00 ve 10:00'da 1. sınıflar için eğitim verilecek. Geçtiğimiz yıl saat 09:00'da 1. sınıf dersleri başlamış, 10:00'da 11:00'a kadar ise 2. sınıflar için eğitim verilmişti.

- EBA hesabın için yeni şifreni belirle.
- Kendinin ya da velinin e-posta adresini ve cep telefonu numarasını gir ve Şifre Oluştur butonuna tıkla.
- Girmiş olduğun cep telefonu numarasına gelen doğrulama kodunu gir ve "Gönder" butonuna bas."
Adımlar, eksiksiz tamamladığında öğrenci EBA Giriş ekranına yönlendiriliyor. Bu ekranda T.C. kimlik numarası ve EBA hesabı için belirlenen yeni şifrenin ve güvenlik kodunun girilmesinden sonra "Gönder" butonuna basıldığında Ana Sayfaya ulaşılıyor.

İkincisi ise öğrencilerin, velisine ya da öğretmenlerinden birine başvurarak şifre oluşturması yoluyla olacak.
Burada ise işlem basamakları sırayla şöyle:
EBA giriş ekranında T.C. kimlik numaranı ve velinden ya da öğretmeninden edindiğin tek kullanımlık şifreyi gir.
- Güvenlik kodunu gir ve "Gönder" butonuna tıkla.
- 'Veli Bilgileriyle Aktivasyon', 'e-Postayla Aktivasyon' ya da 'Cep Telefonuyla Aktivasyon' yöntemlerinden birini seç, istenen bilgileri gir.
- Aktivasyon adımını geçtikten sonra açılan ekranda EBA hesabın için 'Yeni Şifreni Belirle' ve 'Kaydet'e tıkla.

Bu adımları eksiksiz tamamladıktan sonra öğrenci, EBA Giriş ekranına yönlendiriliyor. Bu ekranda T.C. kimlik numarası ve EBA hesabı için belirlenen yeni şifre ve güvenlik kodu girildikten sonra "Gönder" butonuna basıldığında "Ana Sayfa"ya ulaşılıyor.