Sosyal medyada olay oldu! Bilal Yılmaz tutuklandı mı? Rabia Karakaya olayı nedir? Rabia Karakaya kimdir?

Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşanan Rabia Karakaya olayı sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Peki, Rabia Karakaya olayı nedir? Rabia Karakaya kimdir? Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşandığı iddia edilen Rabia Karakaya olayı sosyal medyada geniş yer buldu. Attığı peş peşe tweetler ile yaşadıklarını birbir anlatan Karakaya, çoğu kişinin desteğini de arkasına aldı. Peki Rabia Karakaya olayı nedir? Rabia Karakaya kimdir? Bilal Yılmaz tutuklandı mı?

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2020, 09:15 Güncelleme 28 Ağustos 2020, 09:15
Sosyal medyada olay oldu! Bilal Yılmaz tutuklandı mı? Rabia Karakaya olayı nedir? Rabia Karakaya kimdir?

İÇİNDEKİLER

Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşandığı iddia edilen Rabia Karakaya olayı sosyal medyada geniş yer buldu. Attığı peş peşe tweetler ile yaşadıklarını birbir anlatan Karakaya, çoğu kişinin desteğini de arkasına aldı. Erzurum'da çalıştığı hastanede, hasta bakıcı Bilal Yılmaz tarafından cinsel tacize uğradığını söyleyen Karakaya, emniyete ve savcılığa giderek şikayette bulunduğunu ve uzaklaştırma ve koruma kararı çıkarmak için talep yaptığını dile getirdi. Peki Rabia Karakaya olayı nedir? Rabia Karakaya kimdir? Bilal Yılmaz tutuklandı mı?

Bilal Yılmaz tutuklandı mı?

Kendisinin 6 yıldır sağlık çalışanı olduğunu söyleyen Rabia Karakaya, tek başına ayakları üzerinde duran bir kadın olduğunu fakat geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana saplantılı bir sapık tarafından taciz edilmekte olduğunu iddia etti.

Erzurum'da çalıştığı hastanede, hasta bakıcı Bilal Yılmaz tarafından cinsel tacize uğradığını söyleyen Karakaya, emniyete ve savcılığa giderek şikayette bulunduğunu ve uzaklaştırma ve koruma kararı çıkarmak için talep yaptığını dile getirdi.

Adli süreç için Savcılık tarafından istenen delilleri ve belgeleri sunduğunu söyleyen Karakaya, aynı zamanda idari soruşturma açılması açısından hastane idaresiyle durumu paylaştığını hasta bakıcı Bilal Yılmaz ile işe ilk başladığı 2014 yılından bu yana aynı klinikte çalıştıklarını belirtti.

Bilal Yılmaz'ın kendisine sürekli olarak uygunsuz videolar attığını birlikte olmak için sürekli olarak tacize uğradığını, konuyu hastane yönetimiyle paylaştığını ve karşı tarafın çalıştığı birimin değiştirildiğini ancak başka bir şey yapamayacaklarını söyledi. Başhekim yardımcısının kendisine polise veya savcılığa gitmesi gerektiğini söylediklerini belirten Karakaya, 26 yaşında genç bir kadın genç bir sağlık çalışanı olarak insanların sağlığı için kendi hayatımı riske atmış biri olarak huzurlu yaşamak istediğini ifade etti.