23 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları! Kazanan numaralar

23 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları merak ediliyor. Süper Loto, salı, perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftada 3 kere çekiliyor. Bugünkü Süper Loto çekilişi oyunseverler tarafından heyecanla bekleniyor. İşte 23 Ağustos Süper Loto çekilişi saati ile ilgili bilgiler... Super Loto sonuçları anlık olarak Milli Piyango İdaresi resmi internet sayfasından duyurulmaktadır.

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2020, 08:07 Güncelleme 30 Ağustos 2020, 20:46
23 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları! Kazanan numaralar

İÇİNDEKİLER

23 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları merakla bekleniyordu. Büyük ikramiye bu hafta 30 milyon. Süper Loto çekilişi haftanın 3 günü gerçekleştiriliyor. Süper Loto çekilişlerinden biri ise bugün yani 23 Ağustos 2020 tarihinde saat 21.30'da gerçekleştirildi. Bu anlamda internette araştırmalar yoğunlaşmış durumda.

23 AĞUSTOS SÜPER LOTO SONUÇLARI

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.