Evlat nöbetinden sevindiren haber! Terör örgütünden kaçarak Şırnak'ta teslim oldu

PKK'ya yönelik başarılı operasyonlarla birlikte terör örgütünde çözülmeler devam ediyor. Şırnak’ta güvenlik güçlerine teslim olan terörist Mardin’de ailesiyle buluşturuldu. Oğluna kavuşan baba ’Yaşasın Türk Ordusu’ diyerek sevinç çığlıkları attı.

Giriş Tarihi 18 Ağustos 2020, 16:59 Güncelleme 18 Ağustos 2020, 17:04
Evlat nöbetinden sevindiren haber! Terör örgütünden kaçarak Şırnak’ta teslim oldu

İÇİNDEKİLER

Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim olan terörist Mardin'de ailesiyle buluşturuldu. Oğluna kavuşan baba 'Yaşasın Türk Ordusu' diyerek sevinç çığlıkları attı.

TERÖR ÖRGÜTÜNDEN KAÇARAK GÜVENLİK GÜÇLERİNE TESLİM OLDU

Mardin'de PKK/KCK terör örgütü adına silahlı olarak faaliyet yürütmek üzere kırsal alana katılım yapan terör örgütünün Suriye uzantısı YPG/PYD terör örgütü içerisinde faaliyet gösteren M.D. isimli şahıs Mardin TEM Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından koordineli, olarak yapılan ikna çalışmaları sonucunda, 16 Ağustos'ta terör örgütünden kaçarak Şırnak Habur Kara Hudut Kapısından silahsız ve teçhizatsız bir şekilde güvenlik güçlerine teslim oldu.

Şahıs hakkındaki işlemler Mardin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülürken, ailesi ile buluşturulan teröristin babası 'Yaşasın Türk Ordusu' diyerek sevinç çığlıkları attı.