Kurban Bayramı mesajları 2020! En güzel ve anlamlı, resimli, resimsiz bayram mesajları

Kurban Bayramı mesajları 2020 sabahın ilk saatlerinden bu yana araştırılanlar arasında yer alıyor. Eş, dost, akrabaya sosyal medya ya da Whatsapp’tan Kurban Bayramı mesajları göndererek bu özel günlerini kutlamak isteyenler için en güzel ve anlamlı, resimli, resimsiz bayram mesajlarını derledik. Uzakta da yakında da olsa sevdiklerinizi bu mesajlarınız ile mutlu edebilirsiniz.

Giriş Tarihi 31 Temmuz 2020, 09:45 Güncelleme 31 Temmuz 2020, 09:45
Kurban Bayramı mesajları 2020! En güzel ve anlamlı, resimli, resimsiz bayram mesajları

İÇİNDEKİLER

İslamiyet'te büyük yeri bulunan Kurban Bayramı bugün ilk günü ile idrak edilmeye başlandı. Uzak olan sevdiklerinin bayramını mesajlar ile kutlamak isteyenler en güzel ve anlamlı 2020 Kurban Bayramı mesajlarını sorguluyor. Yanına gidemeseniz de uzaktan da olsa kalben birlikte olduğunuzu en güzel ve anlamlı, resimli, resimsiz bayram mesajları ile hissettirebilirsiniz.

EN GÜZEL VE ANLAMLI KURBAN BAYRAMI MESAJLARI 2020

Barış, sağlık, mutluluk, kardeşlik ve huzur dolu bir dünya ümidiyle... Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Allah'tan temenni ediyorum.

Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini diler; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Bayramın sizin, milletimiz ve ülkemiz için huzur, barış ve mutluluğa vesile olmasını temenni ederim

Kurban Bayramı'nın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.

Yüce dinimizin bizlere en güzel hediyelerinden biri olan Kurban Bayramına ulaşmanın emsalsiz huzur ve sevincini yaşıyoruz. Kurban Bayramı'mız mübarek olsun…

Kurban Bayramı'nın başta İslam alemi olmak üzere tüm dünyaya sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyorum. İyi bayramlar...

Bayram, dost, akraba ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin ve muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı günlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Cuma'dır kuldan Rabbi'ne arzları ulaştıran, Cuma'dır tevbe kapılarını açtıran ve Cuma'da öyle bir vakit vardır ki kulu Rabbi'ne yaklaştıran... O vakte vâkıf olabilme duası ile .... Cumamız hayırlı ve Mübarek olsun...( Amin )

- Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah'ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.

- Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.