Son dakika: İstanbul Gayrettepe'de trafo patlaması!
Son dakika haberine göre, İstanbul'da Gayrettepe'de trafoda patlama sonrası yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin yanına müdahalesi sürüyor.
Şişli'de bir trafoda patlamanın ardından çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Gayrettepe Müselles Sokak'taki bir binanın önündeki trafoda, elektrik aksamındaki arıza nedeniyle patlama meydana geldi.
Patlamanın ardından yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alınırken çalışmalar sürüyor.
Olayda can kaybı ve yaralanan olmadığı öğrenildi.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden patlamayla ilgili yapılan açıklamda şunlar kaydedildi:

"Saat 14.05 sıralarında ilimiz Şişli ilçesi Esentepe Mahallesi'ndeki bir iş merkezinin dış kısmında trafo patlaması meydana gelmiş, olay esnasında bina içerisinde yaklaşık 30 kişi olduğu, 110 ve 112 unsurlarınca gerekli müdahalenin yapıldığı, dumandan etkilenen ve yaralanan şahsın bulunmadığı anlaşılmıştır. Konu ile ilgili duman tahliyesi ve soğutma çalışmaları devam etmektedir."