Rusya'da Azerbaycanlı iş adamı Ermenistanlı diplomatları polis eşliğinde kovdurdu!

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yaptığı saldırının ardından Rusya'nın başkenti Moskova'daki en büyük gıda marketlerinin Azerbaycanlı sahibi God Nisanov, Ermeni ürünlerine boykot uyguladı. Nisanov, kendisi ile görüşmek isteyen Rusya’daki Ermenistan Büyükelçiliği’nde görevli üç diplomatı ise polis eşliğinde kovdurdu.

Giriş Tarihi 20 Temmuz 2020, 01:44 Güncelleme 20 Temmuz 2020, 01:57
Rusya’da Azerbaycanlı iş adamı Ermenistanlı diplomatları polis eşliğinde kovdurdu!

İÇİNDEKİLER

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yaptığı saldırının ardından Azerbaycanlı bir iş adamı Rusya'nın başkenti Moskova'da Ermenistan'a tepki gösterdi.

ÜRÜNLERE AMBARGO
Moskova'nın en büyük gıda marketleri Food City'nin Azerbaycanlı sahibi God Nisanov, Ermenistan menşeli ürünlere, işletmelerinde yer vermemeye karar verdi.

POLİS EŞLİĞİNDE KAPI DIŞARI EDİLDİLER
Nasinov'un bu kararından vazgeçirmek üzere görüşme talep eden Rusya'daki Ermenistan Büyükelçiliği'nde görevli 3 diplomat ünlü iş adamının kapısını çaldı. Nisanov görüşme talebini reddetti. Ermenistanlı diplomatların ısrarlı davranışları karşısında rahatsız olan Nisanov, durumu Rus polisine bildirdi. Nisanov'un çalışma ofisine gelen Ermenistan Büyükelçiliği'nde görevli üç diplomatın polis eşliğinde dışarı çıkarıldı. O anlar ise amatör kamerayla kayda alındı.