Son dakika: Başkan Erdoğan cuma çıkışı açıkladı: Kurban Bayramı'nda kısıtlama olacak mı?

Son dakika haberine göre, Başkan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Hz. Ali Camisi'nin çıkışında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Kurban Bayramı'nda kısıtlama olup olmayacağıyla ilgili soruyu da cevaplayan Başkan Erdoğan, "Tabii o gün kurbanlar kesilecek. Kurbanları kesmenin yanında tabii herkes özellikle birbirini ziyaret ki bu sadece bayramda oluyor. Ama şu an için gündemimizde böyle bir durum (kısıtlama) yok" dedi.

Giriş Tarihi 17 Temmuz 2020, 15:43 Güncelleme 17 Temmuz 2020, 15:43
Son dakika: Başkan Erdoğan cuma çıkışı açıkladı: Kurban Bayramı’nda kısıtlama olacak mı?

İÇİNDEKİLER


Başkan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Hz. Ali Camisi'nin çıkışında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Kurban Bayramı'nda Kovid-19 nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine Erdoğan, "Kurban Bayramı için böyle bir adım atmak biraz zor ama değerlendirmesini Bilim Kurulu yapacağı gibi biz de Bilim Kurulu ile bunu tabii paylaşabiliriz." diye konuştu.




GÜNDEMİMİZDE BÖYLE BİR DURUM YOK
Kurban Bayramı'nın özellikleri ve hususiyetinin çok farklı olduğunu belirten Erdoğan, "Tabii o gün kurbanlar kesilecek. Kurbanları kesmenin yanında tabii herkes özellikle birbirini ziyaret ki bu sadece bayramda oluyor. Ama şu an için gündemimizde böyle bir durum (kısıtlama) yok." ifadelerini kullandı.