İstanbul Heybeliada'da çıkan yangınla ilgili 3 kişi gözaltına alınmıştı! Terörle mücadele ekipleri harekete geçti!

İstanbul Heybeliada'da 17:00 sularında iki farklı yerde çıkan yangın ile ilgili 3 kişi gözaltına alınmıştı. Yaklaşık 3 saat sonra söndürülen yangının ardından gözaltına alınanlarla ilgili, TEM Şube’den bir ekibin, ilçe polisinde işlemleri devam eden zanlıları sorgulamak ve terör örgütleriyle bağlantıları olup olmadığını araştırmak üzere Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü‘ne gönderildiği öğrenildi.

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2020, 23:30 Güncelleme 12 Temmuz 2020, 23:33
İstanbul Heybeliada’da çıkan yangınla ilgili 3 kişi gözaltına alınmıştı! Terörle mücadele ekipleri harekete geçti!

İÇİNDEKİLER

Heybeliada'daki ormanlık alanda çıkan yangınla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin terör bağlantısı olup olmadığı araştırılıyor.

Edinilen bilgiye göre, saat 17.07'de Heybeliada Aşıklar Yolu Mevkisi'ndeki ormanlık alanda 2 farklı noktada yangın çıkmış, olaya Orman Bölge Müdürlüğü İtfaiye Teşkilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Harp Okulu personel ve ekipmanları ile 2 helikopterle müdahale edilerek kontrol altına alındığı aktarılmıştı.

Yangınla ilgili 3 şüpheli İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Polis ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerin Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları sürerken, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü de zanlılarla ilgili tahkikat başlattı. TEM Şube'den bir ekibin, ilçe polisinde işlemleri devam eden zanlıları sorgulamak ve terör örgütleriyle bağlantıları olup olmadığını araştırmak üzere Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildiği öğrenildi.