FETÖ'cü Enes Kanter yine haddini aştı! İsrail’in Haaretz Gazetesi'ne verdiği röportajda Başkan Erdoğan'ı hedef aldı

İsrail’in Haaretz Gazetesi firari FETÖ'cü mensubu Enes Kanter ile bir röportaj gerçekleştirdi. FETÖ’cü Kanter, tehdit edildiğini iddia ettiği röportajda ABD’deki FBI ajanlarıyla planlı ve sürekli olarak görüştüğünü itiraf etti. Kanter, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içerikli sözler sarf etti. Kaçak Fethullahçı, “Erdoğan ile mücadelem yeni başlıyor” deme cüretinde bulundu. SABAH'tan Damla Kaya'nın haberi...

Giriş Tarihi 06 Temmuz 2020, 19:23 Güncelleme 06 Temmuz 2020, 19:45
FETÖ’cü Enes Kanter yine haddini aştı! İsrail’in Haaretz Gazetesi’ne verdiği röportajda Başkan Erdoğan’ı hedef aldı

İÇİNDEKİLER

İsrail'in Haaretz Gazetesi, NBA Boston Celtics'te oynamaya devam eden, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu firari Enes Kanter ile bir röportaj gerçekleştirdi.

FBI İTİRAFI
FETÖ'cü Kanter, tehdit edildiğini iddia ettiği röportajda ABD'deki FBI ajanlarıyla planlı ve sürekli olarak görüştüğünü itiraf etti. Ayrıca FBI tarafından korunduğunu da söyledi.

ÖZGÜRLÜK KISITLAMASIYMIŞ
ABD dahil dünyanın çeşitli ülkelerinde sosyal medya düzenlemeleri yapılırken, Kanter Türkiye'deki sosyal medya düzenlemesini özgürlük kısıtlaması olarak sunmaya kalktı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içerikli sözlerinde direk Başkan Erdoğan'ı hedef aldığı görüldü. FETÖ'cü Enes Kanter, "Erdoğan ile mücadelem yeni başlıyor" deme cüretini gösterdi.

FETÖ'cü Kanter ayrıca terör örgütü PKK'ya desteğini sürdürerek PKK'ya yapılan operasyonları Kürtlere karşı yapılan saldırı gibi aktarmaya kalkıştı.

SABAH / DAMLA KAYA