İstanbul-Çanakkale karayolunda 20 kilometre araç kuyruğu

Hafta sonu tatili dönüşü Çanakkale istikametinden yola çıkıp İstanbul’a giden tatilciler, Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yaklaşık 20 kilometre araç kuyruğu oluşturdu.

Giriş Tarihi:
İstanbul-Çanakkale karayolunda 20 kilometre araç kuyruğu

İstanbul'dan gelerek hafta sonu tatillerini Trakya ve Çanakkale'nin tatil bölgelerinde geçiren tatilciler, bugün dönüşe geçince İstanbul-Çanakkale karayolunun Tekirdağ'ın Malkara ilçesi kesiminde yaklaşık 20 kilometre araç kuyruğu oluşturdu.

İstanbul-Çanakkale karayolunda 20 kilometre araç kuyruğu-1

Öğleden sonra başlayan trafik akşam saatlerine doğru daha da artmaya başladı. Malkara Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerince karayolunda önlemler alınıp, emniyet şeridi kullanan araç sürücüleri uyarıldı.

İstanbul-Çanakkale karayolunda 20 kilometre araç kuyruğu-2

Trafik polisi ekipleri ise yollarda denetimler yaparak trafiği rahatlatmaya çalıştı.

İstanbul-Çanakkale karayolunda 20 kilometre araç kuyruğu-3

Hafta sonu geçirdikleri tatilin ardından saatlerce trafikte beklemek zorunda kalan sürücüler bu duruma tepki gösterdi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler