Fahrettin Altun'dan LGBT sapkınlığı üzerinden Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ı hedef alan IFRC'ye tepki!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, LGBT sapkınlığını eleştirdiği için Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ı hedef alan Uluslararası Kızılay ve Kızılhaç Dernekleri Federasyonu'na (IFRC) sert tepki gösterdi.

Giriş Tarihi 29 Haziran 2020, 21:54 Güncelleme 30 Haziran 2020, 13:34
Fahrettin Altun’dan LGBT sapkınlığı üzerinden Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ı hedef alan IFRC’ye tepki!

İÇİNDEKİLER

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, eşcinsel sapkınlık olan LGBT'yi eleştirdiği için Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ı hedef alan Uluslararası Kızılay ve Kızılhaç Dernekleri Federasyonu'na (IFRC) sert tepki gösterdi.

Altun Twitter üzerinden İngilizce olarak yaptığı açıklamada, IFRC'nin LGBT proparagandası yaptığını ve hayatını dünya çocuklarına adamış olan Kerem Kınık'ı hedef aldığını belirtti. Altun, ""LGBT propagandası ifade özgürlüğü için ciddi bir tehdit. Uluslararası Kızılhaç Komitesi ve Kızılay Dernekleri, tüm hayatını çocukları korumaya adamış Kızılay Başkanı Dr. Ekrem Kınık'ı hedef göstererek bu tehdite suç ortağı oluyor. Susturamazsınız!" dedi.

KINIK SAPKINLIĞA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Kızılay Başkanı Kerem Kınık LGBT sapkınlığa sert tepki göstermiş, "İnsanlık onurunu çiğnetmeyeceğiz. Fıtratı ve çocuklarımızın ruh sağlığını koruyacağız. Sağlıklı yaradılışı bozan ve iletişim gücü ile anormali normal gibi gösterip pedofilik hayalleri çağdaşlık diye gencecik zihinlere zerk eden her kim olursa olsun mücadele edeceğiz. Yok öyle!" ifadelerini kullanmıştı. Kınık bu açıklamasının ardından Uluslararası Kızılay ve Kızılhaç Dernekleri Federasyonu (IFRC) tarafından hedef alınmıştı!