Son dakika: Pençe Kaplan Operasyonu'ndan acı haber! 1 Askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kaplan Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 askerimiz şehit olduğunu duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bahse konu çatışmada bölücü terör örgütü mensubu 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

Giriş Tarihi 26 Haziran 2020, 21:03 Güncelleme 26 Haziran 2020, 21:05
Son dakika: Pençe Kaplan Operasyonu’ndan acı haber! 1 Askerimiz şehit oldu

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kaplan Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 askerimiz şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, 26 Haziran 2020 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bahse konu çatışmada bölücü terör örgütü mensubu 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.