Son dakika: Bodrum'da otluk alanda çıkan yangın yerleşim yerine doğru ilerliyor

Gelen son dakika haberine göre, Bodrum Yalıkavak Mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti.

Giriş Tarihi 25 Haziran 2020, 16:24 Güncelleme 25 Haziran 2020, 17:28
Son dakika: Bodrum’da otluk alanda çıkan yangın yerleşim yerine doğru ilerliyor

İÇİNDEKİLER

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi Küdür mevkisindeki makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın, saat 17.00 sıralarında, kontrol altına alındı.

Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi Küdür mevkisindeki makilik alanda, saat 15.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bölgeden yükselen alevleri görenler, itfaiye ve orman ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, havadan ve karadan söndürme çalışması başlattı. Alevler, yerleşim yerlerini de tehdit ediyor.

1,5 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi Küdür mevkisindeki makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın, saat 17.00 sıralarında, kontrol altına alındı. Orman ve itfaiye ekiplerinin karadan ve havadan müdahale ettiği yangında, 15 dönümlük alanın zarar gördüğü belirtildi.