Meclis'te koronavirüs paniği! Çay ocakları kapatıldı

Meclis, küresel salgın koronavirüsün gölgesinde çalışmalarını sürdürürken, TBMM'de ard arda gelen koronavirüs vakası bilgileri üzerine Meclis Başkanlığı, tedbirleri sıkılaştırdı. TBMM Başkanlığı, Meclis kulisleri ile milletvekili odalarının bulunduğu halkla ilişkiler binası ve ana binadaki tüm çay ocaklarını süresiz olarak kullanıma kapattı.

Giriş Tarihi 24 Haziran 2020, 18:24 Güncelleme 24 Haziran 2020, 18:30
Meclis’te koronavirüs paniği! Çay ocakları kapatıldı

İÇİNDEKİLER

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) bir haftadır peşpeşe gelen koronavirüs vakaları haberleri, Meclis Başkanlığı'nın yeni tedbirler almasına yol açtı. Meclis'te bulunan çay ocakları, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatıldı.

TBMM'de dün 6 personele Kovid-19 tanısı konulduğunun bildirilmesi ardından, bugün 2 personelde daha virüs tespit edildiği belirtildi. Böylece salgının başından bu yana Meclis'te koronavirüs tanısı konulan personel sayısı 19'a yükselmiş oldu. Bunun üzerine Meclis'te yeni önlemler alınmaya başlandı. Bu kapsamda TBMM'de ana bina, halkla ilişkiler binası, grup başkanlıklarının olduğu katlar ve kulislerde tüm çay ocakları süresiz olarak kapatıldı.

Geçen hafta Meclis basın koridorundaki çay ocağında çalışan garsona Kovid-19 tanısı konulmuş ve Meclis'te bulunan basın mensuplarının TBMM Hastanesinde test yaptırabileceği belirtilmişti.