ODA TV yazarı Hüseyin Nazlıkul PKK'nın sözde yöneticisinin kardeşi çıktı

Geçtiğimiz TSK ve MİT'in ortak operasyonuyla düzenlenen hava harekatında etkisiz hale getirilen PKK/KCK'nın sözde merkez komite üyesi Kasım Engin kod adlı İsmail Nazlıkul, ODA TV'de yazarlık yapan Hüseyin Nazlıkul'un kardeşi olduğu öne sürüldü.

Giriş Tarihi 08 Haziran 2020, 14:15 Güncelleme 08 Haziran 2020, 14:43
ODA TV yazarı Hüseyin Nazlıkul PKK’nın sözde yöneticisinin kardeşi çıktı

İÇİNDEKİLER

PKK/KCK terör örgütünün sözde merkez komitesi üyesi Kasım Engin kod adlı İsmail Nazlıkul'un 27 Mayıs günü Türk Silahlı Kuvvetleri ile MİT'in ortak hava operasyonunda etkisiz hale getirildiği ortaya çıktı.

ODA TV YAZARININ KARDEŞİ
Terörist İsmail Nazlıkul ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. PKK'nın üst düzey sözde yöneticisi Nazlıkul'un ODA TV isimli internet sitesinde sağlık yazıları yazan Prof. Dr. Hüseyin Nazlıkul'un kardeşi olduğu ileri sürüldü.

Ayrıca ODA TV yazarı Hüseyin Nazlıkul'un CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile yakın olduğu da biliniyor.

ÖCALAN İLE EĞİTİM GÖRMÜŞ
Eli kanlı örgüt PKK'ya yakın internet sitesinde, İsmail Nazlıkul'un 1985 yılında örgütle tanıştığı, 1989 yılında Avrupa'da örgüte katıldığı ve 1990 yılında ise Lübnan'da PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın bulunduğu Bekaa Kampı'na giderek eğitim gördüğü ifade edildi.

Terörist İsmail Nazlıkul terör örgütünün basın organlarına sıklıkla verdiği demeçlerle biliniyor…

Sema Alim Dalgıç/Sabah