Traktör ile tarım aleti arasında sıkışan çiftçi hayatını kaybetti

Aksaray'ın Güllaç ilçesinde bir çiftçi tarım aleti ve traktör arasında sıkışıp hayatını kaybetti. Saat 12.30 sıralarında gerçekleşen olayda Halil Erkan, traktörün arkasına bağlayıp tarlada toprakları parçaladığı tarım aletini temizlemeye başladı. Bu sırada freni boşalan traktör hareket edince tarım aleti ile traktörün arasına sıkıştı. Sağlık ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılan Erkan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını haybetti.

Giriş Tarihi 19 Mayıs 2020, 16:39 Güncelleme 19 Mayıs 2020, 16:39
Traktör ile tarım aleti arasında sıkışan çiftçi hayatını kaybetti

İÇİNDEKİLER

Aksaray'ın Gülağaç ilçesinde freni boşalan traktör ile tarım aletinin arasında sıkışan çiftçi Halil Erkan (51), yaşamını yitirdi.


Kaza, saat 12.30 sıralarında Gülağaç ilçesine bağlı Burgu mevkisinde meydana geldi. Halil Erkan, traktörün arkasına bağlayıp tarlada toprakları parçaladığı tarım aletini temizlemeye başladı. Bu sırada el freni boşalan traktör hareket etti. Halil Erkan, traktör ile aletin arasına sıkıştı. Yaralanan Erkan'ın yardımına çevredeki çiftçiler koştu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Sıkıştığı yerden çıkarılan Halil Erkan, yapılan tüm müdahaleye karşın yaşamını yitirdi. Halil Erkan'ın cansız bedeni, incelemenin ardından otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.