İstanbul'da minibüsün içinden otobüs dolusu kadar insan çıktı! Sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı

Çin’den tüm dünyaya yayılan Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında uygulanan sosyal mesafe bir minibüste hiçe sayıldı. İstanbul'da denetimlere takılan bir minibüsün içinden otobüs dolusu kadar insan çıktı! Sosyal mesafe kuralının hiçe sayıldığı olayla ilgili görüntülere sosyal medyada tepki yağdı. SABAH'tan Sema Alim Dalgıç'ın haberi...

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2020, 18:52 Güncelleme 15 Mayıs 2020, 22:26
İstanbul’da minibüsün içinden otobüs dolusu kadar insan çıktı! Sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Koronavirüs tedbirleri ile ilgili gerçekleştirilen denetimler kapsamında yeni bir gelişme yaşandı.

MİNİBÜSÜN İÇİNDEN 26 YOLCU ÇIKTI
Edinilen bilgiye göre, sabah saat 09:00 sıralarında Bağcılar ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde uygulama yapan görevlilerce durdurulan bir minibüs içerisinde yapılan kontrollerde, araç içerisinde 26 yolcu bulunduğu tespit edildi.

Konu ile ilgili araç sürücüsü Mustafa K. isimli şahsa 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. Maddesine istinaden ise 3 bin 180 TL, 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununun ilgi maddeleri gereğince ise 6 bin 141 TL olmak üzere toplam 9 bin 321 TL idari para cezası işlemi uygulandı. Ayrıca araç 60 gün trafikten men edildi.

SEMA ALİM DALGIÇ/SABAH