1 mahalle ve 4 sokak 14 gün süreyle karantinaya alınıyor

Kütahya'da koronavirüs vakalarının artmaya başlaması üzerine Kütahya İl Hıfzıssıhha Kurulu toplandı. Vali Ömer Toraman başkanlığında gerçekleşen toplantı sonucu 1 mahalle ve 4 sokağın karantinaya alınmasına karar verildi. 14 gün karantinaya alınan mahalle ve sokaklardaki market, bakkal, pastane, fırın ve alışveriş yerlerinin açık kalacağı duyuruldu.

Giriş Tarihi 12 Mayıs 2020, 17:54 Güncelleme 12 Mayıs 2020, 17:54
1 mahalle ve 4 sokak 14 gün süreyle karantinaya alınıyor

İÇİNDEKİLER

Kütahya Valiliği, koronavirüs vakaları görülmesi üzerine Perli Mahallesi ile Gaybiefendi Mahallesi'ndeki 4 sokakta, bu geceden itibaren karantina uygulanacağını açıkladı.

BU GECE YARISI BAŞLIYOR
Kütahya İl Hıfzıssıhha Kurulu, görülen koronavirüs vakaları üzerine bugün Vali Ömer Toraman başkanlığında toplandı. Toplantıda, Perli Mahallesi ile Gaybiefendi Mahallesi'ndeki Uğur, Kanal, Seyhan ve Kızılırmak Sokakları'nın 14 gün süreyle karantinaya alınması kararlaştırıldı. Bu gece yarısından itibaren başlayacak olan karantinada, vatandaşların ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından karşılanacak. Valilik tarafından duyurulan karantina uygulamasında, mahalle ve sokaklardaki market, bakkal, pastane, fırın ve alışveriş yerleri açık kalacak.