Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in kaçak villasına mühür vuruldu

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’in Bodrum’daki kaçak villası mühürlendi. İşadamı Serdar Kayhan ise CHP’li belediyenin imar ruhsatı konusunda çifte standart uyguladığını söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mayıs 2020 Güncelleme 09 Mayıs 2020, 07:08
Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’in kaçak villasına mühür vuruldu

İÇİNDEKİLER

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil tarafından satın alınan villa, imara aykırı yapılaşma nedeniyle dün mühürlendi. Mühürde, "Bu inşaat ruhsat ve eklerine aykırı olduğundan 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 32'nci maddesine istinaden mühürlenerek durdurulmuştur" denildi.

Yılmaz Özdil, 142,5 metrekare iskanlı yapıya; depo, jeneratör odası ve bodrum kat ilave etmişti. Özdil'in, 310 metrekareye çıkardığı villaya kaçak olarak 45 metrekarelik teras ve müştemilat yaptığı da tespit edilmişti.

"EVRAKTA SAHTECİLİK"
AK
Parti Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Kayhan ise Özdil'in villasına kısa sürede inşaat ruhsatı veren Bodrum Belediyesi'nin imar ruhsatı konusunda çifte standart uyguladığını iddia etti. İşadamı Kayhan, "Bodrum Belediyesi aynı tip 3 ruhsatı hemen yanı başımdaki arsalara verirken bana vermeyerek çifte standart uygulamaktadır.


Serdar Kayhan

Ayrıca kendisine gönderilmemiş bir belgenin fotokopisini resmi gerekçe olarak bana göndererek resmi evrakta sahtecilik yapmıştır. Suç duyurusunda bulunacağım. Ruhsat konusunda mağdur edilen çok kişi var" dedi.

KENAN GÜRBÜZ