Eczaneler ve maske dağıtımı üzerinden algı yaratmak isteyen CHP'li Gürsel Tekin fena patladı! Tweetini silmek zorunda kaldı

Her fırsatta hükümetin adımlarını eleştiren CHP bu sefer fena patladı. Eczanelerde satılan maske üzerinden kara propaganda yapmaya kalkan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İzmir Datça’da bulunan bir eczaneyi paylaşıp “Halka bedava maske dağıtımında son durum bu. Beceriksizler” ifadelerini kullandı. Paylaşılan eczane CHP bağlantılı çıkınca Gürsel Tekin tweetini silmek zorunda kaldı.

Giriş Tarihi 17 Nisan 2020, 14:07 Güncelleme 17 Nisan 2020, 14:15
Eczaneler ve maske dağıtımı üzerinden algı yaratmak isteyen CHP’li Gürsel Tekin fena patladı! Tweetini silmek zorunda kaldı

İÇİNDEKİLER

CHP Milletvekili Gürsel Tekin dün sosyal medya hesabından bir eczanenin fotoğrafını paylaştı. Söz konusu fotoğrafta maske ile ilgili eczane camına asılmış çeşitli duyurular yer alıyordu. Duyurularda maske olmadığı ücretsiz maskelerin henüz ellerine ulaşmadığı iddia ediliyordu. Gürsel Tekin bu paylaşımıyla eczanelerde maske kaosu yaşandığı algısı oluşturmaya çalıştı. Fakat söz konusu eczanenin CHP Datça Kadın Kolları ile irtibatlı bir eczane olduğu ortaya çıktı.

CHP'lilerin söz konusu eczane sahiplerini ziyaret edip bir de fotoğraf çektikleri anlaşıldı. Olayın ortaya çıkması ardından Gürsel Tekin tweetini silmek zorunda kaldı. Böylece CHP'nin bir algı operasyonu da başarısızlıkla sonuçlandı.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE "UGANDA KORONA SÜRECİNİ TÜRKİYE'DEN DAHA İYİ YÖNETİYOR" DEMİŞTİ

Gürsel Tekin'in, koronavirüsle mücadeleyi hedef alan icraatları sadece bununla bitmiyordu. Geçtiğimiz günlerde yine Türkiye'nin tedbirlerini eleştirerek "Uganda koronavirüs sürecini Türkiye'den daha iyi yönetiyor" demişti.

(Sabah)